Bioderma Srbija | Bioderma tim

Allez au contenu Allez à la navigation

BIODERMA - Job - Recrutment and application

Bioderma tim

Umesto klasičnih, konvencionalnih profila, BIODERMA teži  da pronađe ljude koji su spremni da oslobode svoj um od ograničenja, što je i logično kada je nezavisno razmišljanje fundamentalna vrednost. Ipak, hrabrost i originalnost moraju ići ruku pod ruku sa vrhunskom ekspertizom. I što je najvažnije, BIODERMA timovi dele ljudske vrednosti i etiku koji su snaga kompanije posvećene zdravlju.

 • BIODERMA tim

  BIODERMA ima oko 1000 zaposlenih u skoro 100 zemalja, od kojih se 250 nalazi u Francuskoj. Prosečna starost je 35 godina i Laboratorija nudi izvanredne mogućnosti za profesionalan razvoj, kroz mnogobrojne vidove saradnje, kako u Francuskoj tako i u drugim zemaljama. Predana i uzbudljiva, BIODERMA je kompanija koja neguje preduzetnički duh.

   
 • Naš posao

  Pre svega, mi slušamo dermatologe, stručnjake za naučna istraživanja iz celog sveta, farmaceute i pacijente koji pate od različitih problema kože. Zatim  proučavamo biološke procese karakteristične za ljudsku kožu, analiziramo reakcije i trudimo se da identifikujemo uzrok problema. Potom smišljamo efikasna rešenja za lečenje problema kože, uvek poštujući prirodnu biologiju kože. I na kraju, čekamo da dermatolozi potvrde efikasnost naših proizvoda pre nego što ih dostavimo apotekama.

 • BIODERMA i zaposlenje

  BIODERMA je uvek u potrazi za talentovanim pojedincima! Zapošljavamo izuzetne osobe koje su spremne da svakodnevno budu posvećene brendu, ulažu u njegovu istoriju i postanu deo u isto vreme, uzbudljive i zahtevne avanture.

  U BIODERMI, mi čuvamo našu istoriju zahvaljujući zajedničkoj strasti. Ako želite da saznate više o mogućnostima koje nudimo u Francuskoj i drugim zemljama, kontaktirajte nas!

  Prijavite se
Vrh strane