Bioderma Srbija | Bioderma donacija

Allez au contenu Allez à la navigation

09 Oktobar 2019

Bioderma donacija

U septembru 2019. godine BIODERMA je donirala po 500 Atoderm Intensive penastih gelova za kupanje Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska i Centru za zaštitu i pomoć tražiocima azila.

Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska ima dugu tradiciju privremenog zbrinjavanja dece svih uzrasta usled nemogućnosti boravka u prirodnoj porodici. Stacionar predstavlja najstariju i verovatno najpoznatiju organizacionu Centra. Kapacitet ustanove je 150 mesta za decu sa težim i teškim smetnjama u razvoju, 80 mesta za decu bez roditeljskog staranja do 3 godine starosti, 20 mesta za majke sa detetom do godinu dana starosti i trudnice (Materinski dom) i 30 mesta za Prihvatilište za urgentnu zaštitu dece do 3 godine starosti. Bioderma je Centru donirala 500 Atoderm Intensive penastih gelova za kupanje koji su raspodeljeni korisnicima.

   

Atoderm Intensive penasti gel je bogati umirujuć gel koji nežno čisti kožu, štiti od isušivanja i umiruje osećaje neprijatnosti i iritacije. Kao i svi proizvodi iz Atoderm linije, može se koristiti kod dece od prvog dana života, tako da će moći da ga koriste i najmlađi korisnici Centra.

Atoderm Intensive penasti gel za kupanje

Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila je nevladino, nezavisno i neprofitno udruženje koje pruža pravnu, psihološku, socijalnu, humanitarnu i drugu podršku tražiocima azila, licima koja su dobila zaštitu Republike Srbije i svim drugim licima koja su u nevolji migrirala u Srbiju. Atoderm Intensive penasti gelovi su raspodeljeni u centrima za azil u Bogovađi, Banji Koviljači, Sjenici i Tutinu, prihvatnim centrima u Vranju, Bujanovcu, Subotici, Šidu, Kikindi, SomboruZavodu za vaspitanje dece i omladine „Vasa Stajic“ u Beogradu i Zavodu za vaspitanje dece i omladine u Nišu.

BIODERMA će nastaviti i u budućnosti da neguje vrednosti kao što su velikodušnost, solidarnost i deljenje i da pomaže onima kojima je pomoć neophodna.