Bioderma Srbija | LETO JE POČELO, ZAŠTITE VAŠU KOŽU OD SUNCA!

Allez au contenu Allez à la navigation

21 Jun 2019

LETO JE POČELO, ZAŠTITE VAŠU KOŽU OD SUNCA!

Pravilnom zaštitom do zdravog i preplanulog tena.

Bioderma za vas ima različite  preparata za zaštitu lica, među kojima svako može pronaći onaj kojim može kompletno zameniti svoju letnju dnevnu negu, dva preparata za telo i kosu, i poseban, najsnažniji preparat za osobe koje se ne bi smele izlagati suncu zbog lične ili porodične istorije kancera kože, specifičnih poremećaja kože, alergijskih reakcija.

Biderma vas, takođe podseća da je preterano izlaganje suncu štetno po zdravlje, i da nijedna krema ne može da vam pruži potpunu zaštitu. Zato je važno da uz upotrebu preparata izbegavate duži boravak na suncu između 11 i 16 sati, a da oči zaštitite adekvatnim naočarima.

Preparate za zaštitu nanosite u bogatom sloju na sve otkrivene delove kože, i obnovite na svaka dva sata, kao i posle plivanja i brisanja peškirom. Vodootporni preparati vam obezbeđuju zaštitu tokom boravka u vodi, ali se skidaju trenjem i peškirom. I još nešto: promućkajte svoju kremu pre upotrebe i nanesite je pola sata pre izlaska na sunce.

Kako vas štiti Bioderma Photoderm?

1. Optimalnom kombinacijom najefikasnijih biloških, organskih i hemijskih filtera za zaštitu od UV zraka. Bioderma ima zaštitu koja prevazilazi evropske norme, koje zahtevaju da UVA zaštita bude u vrednosti jedne trećine UVB zaštite (SPF faktora). Kod Bioderme je UVA zaštita u svim preparatima preko u vrednostima višim od ove preporuke. U proizvodu Photoderm Sensitive UVA zaštita ravna je SPF faktoru (50).

2. Na ćelijskom nivou – Cellulaire Bioprotection zaštićeni kompleks, sa optimalnom kombinacijom manitola i ektoina, sa antioksidantnim dejstvom, podstiče prirodne mehanizme odbrane od sunčevog zračenja; štiti ćelijsku DNK i sprečava foto-starenje.

3. Preparati su vodootporni i fotostabilni. Efikasnost zaštite nakon 2 sata je 98%. Svi proizvodi su dermatološki testirani.

4. Photoderm preparati su pogodni za osetljivu kožu, dermatološki testirani, i prilagođeni raznim tipovima kože. Bez mirisa su, osim proizvoda za masnu kožu kojima je dodat diskretan hipoalergeni miris. Nekomedogeni su.

5. Zadovoljavaju visoke kozmetičke standarde: kreme i fluidi se lako razmazuju, „stapaju“ sa kožom, ne ostavljaju masne tragove, i čine kompletnu dnevnu hidrirajuću negu. Odličini su i kao podloga za šminkanje.

6. Za posebna stanja i potrebe kože, kreirane su tretmanske kreme koji osim zaštite od sunca, imaju i Bidoermine komplekse za rešavanje problema: rozacee, akni, masne kože, hiperpigmentacija.

Šta sadrže Bioderma Photoderm preparati?

1.  Inovativne filtere kombinovane za zaštitu širokog spektra zračenja

2. Biodermin D.A.F hidrirajući i zaštitni kompleks koji jača odbrambene strukture kože.

3. Bioderma Cellular Protection kompleks za ćelijsku zaštitu

4. Specifične komplekse u tretmanskim kremama za kožu sa posebnim potrebama.