Bioderma Srbija | Laboratorija

Allez au contenu Allez à la navigation

Laboratorija

 • Bioderma filozofija

  Nastala 1970-ih, BIODERMA je do danas stekla jedinstvenu ekspertizu stavljajući biologiju u službu dermatologije. Ovaj originalni naučni pristup počiva, pre svega, na poznavanju kože i njenih bioloških mehanizama i ima za cilj da stvori proizvode u potpunosti inspirisane prirodnim procesima u koži.

  PROČITAJ VIŠE
 • Istorija BIODERMA brenda : Inovacija, Istraživanje

  Istorija laboratorije,
  brend sa vizijom

  BIODERMA je oduvek bila dosledna svojim uverenjima, prativši svoju intuiciju i braneći nezavisni duh. Laboratoriija je vođena strašću da razume biologiju kože, kao i željom za inovacijama i doprinošenjem dermatološkim otkrićima, daleko od utvrđenih stereotipa i ustaljenih dogmi. Priča o njenim uzbudljivim  avanturama se svakodnevno ispisuje širom sveta.

   

  PROČITAJ VIŠE
 • Innovation et Research BIODERMA - Biology and Dermatology, Patents

  Inovacijei istraživanja

  U srcu Bioderma laboratorije, Centar za istraživanje i razvoj ulaže sve napore da kontinuirano ostane na čelu naučnog znanja u oblasti biologiije i dermatologije. 

  PROČITAJ VIŠE
 • BIODERMA širom sveta

  Internacionalno orijentisana, BIODERMA stoji na usluzi dermatolozima i njihovim pacijenima širom sveta.

  PROČITAJ VIŠE
 • BIODERMA - Job - Recrutment and application

  Bioderma tim

  Umesto klasičnih, konvencionalnih profila, BIODERMA teži  da pronađe ljude koji su spremni da oslobode svoj um od ograničenja, što je i logično kada je nezavisno razmišljanje fundamentalna vrednost. Ipak, hrabrost i originalnost moraju ići ruku pod ruku sa vrhunskom ekspertizom. I što je najvažnije, BIODERMA timovi dele ljudske vrednosti i etiku koji su snaga kompanije posvećene zdravlju.

  PROČITAJ VIŠE