Detaljna pretraga

5 Proizvoda

Tip proizvoda
Upotreba
Nega kože i linije
Tip proizvoda
Tip kože
Dodatno pročitajte
Main target
New Tag

5 Proizvoda

Hydrabio Hyalu + serum 30ml, serum za pružanje hidratacije i jedrine-BIODERMA

Serum

Dehidrirana osetljiva koža

Hyalu+ Tehnologija

Hydrabio Hyalu+ serum

Prvi ekobiološki serum koji pruža rehidrataciju i jedrinu kože*

Za koga?

Odrasli

Sebium Serum 30ml, ekobiološki serum koji deluje na nepravilnosti i znakove starenja za masnu i kombinovanu kožu-BIODERMA

Serum

Koža sklona aknama

Fluidactiv™ patent

Sébium Serum

1. ekobiološki serum koji deluje na nepravilnosti i znakove starenja

*u Biodermi

Za koga?

Odrasli

Sensibio Defensive serum 30ml, umirujući hidratantni serum koji deluje protiv prevremenog starenja za osetljivu kožu- BIODERMA

Serum

Osetljiva koža

Defensive tehnologija

Sensibio Defensive Serum

Umirujući hidratantni serum koji deluje protiv prevremenog starenja osetljive kože izazvanog spoljnim faktorima

Za koga?

Odrasli, Tinejdžeri

PIGMENTBIO C-koncentrat 15 ml, visoko efikasan vitamin C za intenzivno uklanjanje tamnih fleka-BIODERMA

Serum

Koža sa hiperpigmentacijama Tâches brunes et pigments irréguliers Fleke od sunca, tamne fleke, fotostarenje

LumiReveal™ tehnologija

Pigmentbio C-Concentrate

Visoko efikasan vitamin C za intenzivno uklanjanje tamnih fleka

Za koga?

Odrasli

Hydrabio serum 40ml, serum za podsticanje prirodnih mehanizama hidratacije kože-BIODERMA

Serum

Dehidrirana osetljiva koža

Aquagenium™ patent

Hydrabio Sérum

Serum koji podstiče prirodne mehanizme hidratacije kože

Za koga?

Odrasli, Tinejdžeri

Koncentrisani aktivni sastojci, jednostavna primena, BIODERMA serumi ciljaju precizne probleme kože i povećavaju efikasnost vaše kreme. Zaslužuju da nađu mesto u vašoj rutini!

Kada je u pitanju efikasnost, serumi za lice pružaju neuporedivi rezultat. Posebno formulisani da pruže ciljanu negu, oni predstavljaju najviši nivo stručnosti dermokozmetičke laboratorije. Njihova formula sadrži idealnu koncentraciju aktivnih sastojaka koji su referenca za željeni rezultat, kao deo linije posvećene određenom tipu kože ili specifičnom problemu kože. Serumi za lice su neophodni u normalnoj rutini nege kože jer pripremaju kožu za kreme koje slede, pojačavajući njihovu efikasnost. Fluidna i lagana tekstura BIODERMA seruma čini njihovu primenu brzom i jednostavnom. Danas ne koristiti serum je nezamislivo!

BIODERMA serumi su razvijeni u skladu sa personalizovanim pristupom nezi kože, tako da postoji idealno rešenje za svaki tip kože. Njihove formule su kreirane ne samo u odnosu na vašu kožu - masnu ili osetljivu, na primer - već i u odnosu na različite probleme koje vaša koža može imati tokom vremena. Dehidracija, osetljivost, koža sklona aknama, tamne fleke, rani znaci starenja... BIODERMA će se postarati da uvek postoji serum za svakodnevne potrebe.

 

Naučna saznanja BIODERMA laboratorije nalaze se u formulama naših seruma. Naš pristup uvek je bio pronalaženje pravilne ravnoteže između efikasnosti za vašu kožu i najvećeg poštovanja prema njoj. Biomimetički sastojci, oni koji već postoje u koži, koriste se prioritetno kako bi se osigurala optimalna tolerancija. Aktivni sastojci metodološki birani zbog svoje čistoće uvek se koriste u pravoj dozi kako bi vam pružili najbolje rezultate. Svi naši serumi sadrže najefikasniju koncentraciju aktivnih sastojaka za neuporedivo dobre rezultate.

 

Dermatološki brend kompanije NAOS, laboratorija BIODERMA, posvećena je zdravlju kože i sledi jedinstven pristup - ekobiologiju. Ovaj metod posmatra kožu kao živi svet koji neprestano interaguje sa svojim okruženjem. To je dinamički ekosistem koji prirodno poseduje sve resurse potrebne za održavanje dobrog zdravlja. Međutim, način života, faktori stresa u okruženju i posebne okolnosti ponekad mogu izazvati disbalans u ekosistemu. Naši inovativni serumi su tačno formulisani da reše uzroke disfunkcija kože i njihove posledice. Na primer, Hydrabio Hyalu+ serum je obogaćen hijaluronskom kiselinom koja vraća punoću koži. Serum stimuliše prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži, što dugotrajno hidrira kožu i sprečava rane znake starenja koji su posledica dehidracije. Što se tiče Sensibio Defensive seruma, on ima umirujuće i hidratantno delovanje, obrađujući uzroke inflamatornog starenja kod osetljive kože koja reaguje na stresore iz okruženja. Za masnu kožu sklonoj aknama, Sébium serum kombinuje blagotvorne osobine salicilne kiseline, za blagi piling efekat, sa patentiranom Fluidactiv tehnologijom koja deluje na uzroke disfunkcija kože koje dovode do akni kod odraslih osoba, i trajno smanjuje pojavu nepravilnosti. Hijaluronska kiselina pruža hidrataciju koja umiruje kožu.

Kako biste postigli potpunu efikasnost vašeg seruma, evo nekoliko korisnih saveta.

  • Koristite serum i kremu iz iste linije, jer kreiramo naše formule da rade zajedno kako biste dobili najbolje rezultate.
  • Nanesite serum ujutru i/ili uveče, u zavisnosti od aktivnih sastojaka koje sadrži. Na primer, bolje je naneti vitamin C ujutru. Hijaluronska kiselina se može naneti i ujutru i uveče.
  • Uvek nanesite serum nakon čišćenja kože i uklanjanja šminke blagim sredstvom za čišćenje koje poštuje hidrolipidni film kože.
  • Pre nanošenja seruma, možete koristiti tonik ili sprej koji će pripremiti kožu
  • Naši serumi su idealno koncentrisani. Potrebne su samo nekoliko kapi. Nanesite na lice i blagim pritiskom prstima pomozite da se serum lakše upije.
  • Nastavite sa rutinom nege kože nanošenjem dnevne ili noćne kreme, čim se serum potpuno upije u kožu.