Vođeni biologijom kože

Ekobiologija kože

Naša ekspertiza: biologija kože

 

BIODERMA je NAOS brend koji strastveno služi biologiji kože već 40 godina. Naše inovacije i učešće u dermatološkim otkrićima kako bi se unapredilo zdravlje kože učinili su nas vodećim stručnjacima u dermatološkoj nezi.

 

Kako bi zdrava koža trebala biti dostupna svima, razvijamo proizvode za svakog pojedinca, za sve uzraste i tipove kože, oslanjajući se na našu stručnost u biologiji kože i specijalizaciju u dermatologiji.

Sarađujući sa zdravstvenim radnicima širom sveta, naši proizvodi dizajnirani su za očuvanje zdrave kože i pružanje rešenja prilagođenih svakom problem sa kožom. Reaktivna, suva i atopična koža, koža sklona aknama … Pomažemo svim tipovima kože da ojačaju, bez obzira na njihovu osetljvost ili okolinu.

Dizajnirani da budu praktični i jednostavni za upotrebu, naši proizvodi brinu o vašoj koži i pružaju podršku svakog dana, za vidljivu i dugoročnu efikasnost, uz poštovanje njenih potreba.

BIODERMA se oslanja na NAOS-ovu mrežu istraživanja i inovacija.

Svakog dana, više od 80 internacionalnih partnera sa elitnih univerziteta, prestižnih istraživačkih centara i inovativnih “start-up” kompanija sarađuje sa našim timovima u Eks-en-Provansu.

Naše znanje i stručnost o biologiji kože neprestano rastu zahvaljujući redovnom kontaktu sa najnovijim naučnim dostignućima u oblasti zdravlja kože, našem razumevanju funkcija zdrave kože, osetljivosti kože, disfunkcija, regeneracije i svakodnevne zaštite kože.

Sarađujemo sa zdravstvenim radnicima širom sveta koji dele našu viziju ekobiologije. Dermatolozi, pedijatri, onkolozi, bolničko osoblje i farmaceuti su uključeni i sa entuzijazmom učestvuju u našim istraživačkim programima.

Zajedno, vođeni istim pristupom, pokušavamo da bolje razumemo poreklo kožnih disbalansa kako bismo otvorili put novim dermatološkim inovacijama i istražili revolucionarna rešenja.

Stalni napredak postignut u ovom temeljnom istraživanju omogućava nam da bolje služimo koži i zdravlju svakog pojedinca, korak po korak.

Bioderma - experts community

Bioderma - women in laboratory

Pri razvoju inovacija naših proizvoda, radimo zajedno, ruku pod ruku sa doktorima, dermatolozima i stručnjacima za kožu.

Naši odnosi se zasnivaju na prijemčivosti, predusretljivosti i pažnji, tako da možemo razvijati naše formule i formulacije.

Od ideje do finalnog proizvoda, uključujući ocenu njihove efikasnosti i tolerancije kože, BIODERMA poziva nezavisne stručnjake i potrošače da se uvere da naši proizvodi zadovoljavaju njihove potrebe. Bilo da je to za okruglim stolovima ili kroz individualne intervjue, nastojimo da osiguramo da će sve naše zajednice to prihvatiti.

S obzirom da je svaka koža jedinstvena, BIODERMA se o njoj brine prilagođenom reakcijom zasnovanom na ekobiološkim principima.

Mi u BIODERMI, verujemo da je savršeno očišćena koža preduslov za zdravu kožu. Pravilno čišćenje je prvi korak nege kože i optimizuje efikasnost svih kozmetičkih proizvoda. Za nas, čišćenje kože je način na koji brinemo o njoj.

Stoga smo razvili dermatološku ekspertizu čišćenja, što je dovelo do probojnih inovacija poput Nodé šampona 1977 – prvi ultra-nežni šampon sa bazom za čišćenje bez deterdženata. Da ne spominjemo legendarnu Sensibio H2O, inovativnu rutinu čišćenja koja je odgovorila na potrebe dermatologa koji su tragali za čistačem koji neće biti grub prema koži njihovih pacijenata. Pionir u ovoj oblasti, BIODERMA je izumela prvu micelarnu vodu na tržištu, proizvod za čišćenje koji se ne ispira kako bi se dubinski očistila i najosetljivija koža.

Bioderma - woman cleansing her face

Uz osnovne svakodnevne proizvode za temeljno čišćenje kože i obezbeđivanje potrebne hidratacije.

Naši proizvodi za negu uključuju patentirani prirodni kompleks, DAF (Dermatological Advanced Formulation) koji pomaže koži da postane manje reaktivna.

Bioderma - preserve healthy skin

Koristimo međunarodne patente prilikom razvoja naših proizvoda za negu kako bismo pružili ciljane odgovore za svaki problem kože. Bazirani na principima ekobiologije koji nas pokreću, naši patenti deluju na uzroke ovih disfunkcija, prevazilazeći simptome kako bi se pomoglo koži da ponovo aktivira svoje prirodne biološke funkcije.

Bioderma - adolescent with acne-prone

Kod nekih dugotrajnih bolesti (dijabetes, kancer, bolesti bubrega, itd.), lekovi koji se koriste mogu oslabiti kožu i uzrokovati štetne sporedne efekte na koži. Kao stručnjaci u oblastima biologije i dermatologije, razvili smo proizvode koji su specifično formulisani za suzbijanje ovih sporednih efekata.

Bioderma - dermatological accompaniment

Više od 40 godina razvijamo konkretna i efikasna rešenja dostupna svima, koja pojednostavljuju svakodnevni život i pomažu u boljoj brizi za zdravlje kože.

Velike BIODERMA inovacije

2010

Bioderma_matricium

Matricium

MATRICIUM (TM)

MatriciumTM je medicinsko sredstvo koje čine isključivo biomimetski sastojci, tj. oni koji su prirodno prisutni u koži. Njegova patentirana tehnologija je rezultat 14 godina istraživanja biologije kože i obezbeđuje prvu ekobiološku sredinu pogodnu za ćelijsku i tkivnu regeneraciju, formulisanu sa ciljem da pruži koži sve potrebne nutrijente.

2019

Bioderma_pigmentbio

Pigmentbio

Pigmentbio C-Koncentrat

Inspirisan referentnim dermatološkim tretmanima kože sa hiperpigmentacijama, Pigmentbio C-Koncentrat deluje kao tretmanski progam koji pomaže u redukciji hiperpigmentacija i obnovi prirodne blistavosti kože bez njenog oštećenja. Prava ekobiološka nega, zahvaljujući svom pristupu i pakovanju koje obezbeđuje čist, visoko stabilan vitamin C koji ostaje trajno svež. Pigmentbio C-Koncentrat poštuje kožu i omogućava joj da obnovi svoju prirodnu, uravnoteženu produkciju pigmenta melanina.

2020

Bioderma_medisecure

Medi-Secure

Medi-Secure pristup

Medi-Secure pristup uzima u obzir neravnoteže karakteristične za kožu oslabljenu određenim bolestima ili terapijama. Baziran je na principima ekobiologije i izgrađen na tri stuba: pažljivo birani sastojci, praktično i higijensko TubairlessTM pakovanje i kliničke studije sprovedene pod medicinskim i onkološkim nadzorom. Dva dermokozmetička proizvoda su nastala zahvaljujući ovom pristupu: Atoderm Xereane, umirujući hranljivi balzam formulisan za kožu isušenu usled dijalize, dijabetesa ili određenih terapija kod pacijenata sa kancerom i Cicabio Restor, zaštitna umirujuća nega za kožu oslabljenu različitim tretmanima, posebno kod pacijenata sa kancerom.