Bioderma Srbija | Naši proizvodi

Allez au contenu Allez à la navigation

Naši proizvodi nega po linijama i tipu kože

Previous Next
 • Sensibio

  osetljiva koža

  Osetljiva koža se manifestuje kroz osećaj peckanja i potpunog ili lokalizovanog crvenila. Lako postaje dehidrirana, a suvoća podstiče fragilnost kože što dovodi do neprijatnog osećaja zatezanja.

  U zavisnosti od uzroka, težine i stepena osetljivosti, Sensibio nudi kombinacije aktivnih sastojaka sa odgovarajućim teksturama.

  Sensibio proizvodi su pogodni za sve tipove osetljive i reaktivne kože.

   

   

  Sensibio linija
 • Sébium

  masna koža sklona nepravilnostima

  Tokom puberteta koža se menja: postaje zadebljana, sjajnija i  gubi mekoću. Manje illi više izražene nepravilnosti koje se nekad pojavljuju mogu ostati i do zrelog doba. 

  BIODERMA nudi novu generaciju preparata protiv nesavršenosti koji imaju direktan uticaj na kvalitet sebuma zahvajujući patentiranom Fluidactiv® kompleksu koji se nalazi u svim proizvodima ove linije

   

  Sébium linija
 • Atoderm

  veoma suva i atopična koža

  Kroz svoju liniju Atoderm, BIODERMA nudi originalno rešenje za veoma suvu i atopičnu osetljivu kožu. Zahvaljujući patentiranim dermatološkim formulama, Atoderm biološki i dugotrajno obnavlja hidrolipidni sloj kože kome nedostaju vlažnost i lipidi. 

  www.atopijskidermatitis.rs

  Atoderm linija
 • Hydrabio

  dehidrirana osetljiva koža

  Svakodnevno zagadjenje, stres, hladnoća itd. remete ćelijsku aktivnost kože. Kao rezultat toga, koža postaje dehidrirana, istanjena, gubi sjaj. Razvijen u BIODERMA laboratorji, Aquagenium  biološki patent podstiče kožu da aktivira i poboljša svoje prirodne sposobnosti hidratacije stimulišući proizvodnju akvaporina, vodenih kanala u koži i zadržavajući vodu čime se održava njen prirodni balans.

   

  Hydrabio linija
 • ABCDerm

  Pedijatrijska dermatologija

  BIODERMA koristi svoju dermatološku ekspertizu kako bi pomogla pedijatrima nudeći savršeno bezbednu i posebno nežnu liniju proizvoda za bebe. Svi proizvodi su posebno formulisani u skladu sa ABCDerm Poveljom o dermatološkoj bezbednosti koja poštuje delikatnu kožu beba i male dece.

   
  ABCDerm linija
 • Photoderm

  koža i sunce

  U zavisnosti od tipa vaše kože, intenziteta sunca (godišnjeg doba i doba dana), i geografskih uslova (nadmorska visina, geografska širina) Photoderm nudi rešenje kreirano prema vašim potebama da bi vas zaštitilo od štetnih dejstava sunca.

  Kroz svoju Photoderm liniju, BIODERMA je posvećena zdravlju kože nudeći najbolju UVA/UVB ravnotežu na tržištu sa inovativnim teksturama. Eksluzivni BIODERMA Cellular Bioprotection® patent koji se nalazi u svim proizvodima ove linije*, štiti ćelije kože i DNK. Photoderm se prepisuje od strane dermatologa.

  Za detaljne informacije o bezbednom izlaganju sunčevim zracima, preuzmite Photoderm vodič za pravilno uživanje na suncu.

  *osim Photoderm Bronz i Photoderm Sensitive

   

  Photoderm linija

  Specifične potrebe?

 • Cicabio

  oštećena koža

  Naša koža je naša prva barijera od spoljnog stresa; ona nas izoluje i štiti. Kada je oštećena, iritirana koža je još osetljivija a njena propustljivost veća što utiče i na njen spoljni izgled. Stoga je neophodno ispratiti sve faze regneracije epidermisa u cilju  visokokvalitetnog obnavljanja kože. Cicabio garantuje odlične rezutate u regenraciji kože.

   
  Cicabio linija
 • Nodé

  kosa i koža glave

  U zavisnosti od potreba vaše kose i kože glave, Nodé nudi kombinacije aktivnih sastojaka i odgovarajućih tekstura koji garantuju izuzetnu podnošljivost. Bioderma je 1977 kreirala Nodé šampone bez deterdženta kako bi zaštitila osetljivi skalp. Nodé je danas dermatološka refrenca za lečenje peruti.

   
  Nodé linija

Nega za trudnice

Higijena
Micelarne vode, penasti gelovi, gelovi za čišćenje

Nega
Sakodnevna umirujuća nega, kreme protiv crvenila i tonirane kreme, preparati protiv crvenila 

Dodatna nega
Dodatna nega

Higijena
Gelovi za tuširanje, penasti gelovi

Nega
Hidratantna mleka za telo, hranljive kreme, ekstra-hranljivi emolijentini balzami

Dodatna nega
Dezodoransi koji regulišu znojenje, dezodoransi koji neutrališu mirise

Higijena
Cleansing waters, milks and wipes, face, body, hair gentle cleansing gels, gentle cleansing foams, nourishing cleansing creamsMicelarne vode, lice, telo, kosa blagi gelovi za kupanje 

Nega
Kreme za obnavljanje i negu regije oko usana i kreme za umirivanje i kože. 

Zaštita
Preventivna nega protiv osipa pelenske regije, fotozaštita bebe

Hidratacija i ishrana kože
 Mleka za hidrataciju lica i tela,  hranljlive zaštitne kreme

Zaštita od sunca
Netolerancija na sunce i zaštita za izrazito svetlu kožu, zaštita za osetljivu i svetlu kožu, matirajuća zaštita od sunca

Higijena
Šampon za čestu upotrebu

Tretman
Intenzivni kremasti šampon protiv peruti, šampon i emulzija protiv ljuspi