BIODERMA je dermatološki brend kompanije NAOS u službi zdravlja.

Bioderma - focus on the skin

‘’Kožu ne treba tretirati prekomerno, već joj treba pomoći da funkcioniše pravilno’’.

 

Podstaknut ovom filozofskom posvećenošću, francuski farmaceut i biolog, Žan Noel-Torel (Jean-Noël Thorel) je osnovao NAOS: kohezivnu grupaciju brendova inspirisanih kožom.

Saznajte više o kompaniji NAOS.

Svakog dana se koža prilagođava svom okruženju, što utiče na njenu ravnotežu i zdravlje. Zagađenje, vremenski uslovi, UV zraci, bolesti, lečenje, starenje... Svi ovi faktori slabe i narušavaju ravnotežu kože, nadjačavajući njenu prirodnu samoodbranu.

Bioderma - Woman skin face

Koža postaje osetljivija, reaktivnija. Mogu se pojaviti fleke, crvenilo i iritacije. Koža svake osobe reaguje drugačije, zavisno od svoje DNK.

Pored ovih simptoma, ekobiologija razmatra celokupno okruženje pojedinca. Kao brend koji se zasniva na ekobiologiji, BIODERMA koristi svu svoju stručnost u biologiji kože i inteligenciju ekosistema kako bi razumela sve tipove osetljivosti kože i njene kontinuirane interakcije, i kako bi pružila odgovor prilagođen svakoj vrsti disfunkcije.

BIODERMA: biologija u službi dermatologije, u službi zdravlja.

NAOS je kompanija vođena svrhom, sa misijom inspirisanom humanističkom utopijom.

NAOS posmatra kožu kao živ ekosistem koji je konstantno u interakciji sa svojim okruženjem i menja se tokom vremena. Ekobiologija je rođena iz jedne dinamične vizije: značajno različit od tradicionalne kozmetike, ovaj naučni pristup se zasniva na poštovanju kože i znanju o njenoj biologiji.

Nastao preklapanjem reči „ekosistem“ i „biologija“, ovaj pristup koji poštuje vašu kožu, zasniva se na ideji da su ekosistemi kože (biologija, fiziologija), ljudi (životni stil) i naše planete neraskidivo povezani i u međusobnoj interakciji. Na osnovu ovih principa pomažemo koži da se prilagodi svom okruženju i da koristeći vlastite resurse deluje na uzroke narušenog balansa, kako bi se povratile prirodne funkcije.

Rođeni i utemeljeni u ovom ekobiološkom pristupu, BIODERMA, Institut Esthederm i Etat Pur su 3 brenda inspirisana filozofijom NAOS-a i svi dele iste naučne i ljudske zahteve.

ekobiološki pristup

Ne suprotstavljajući se prirodnoj hemiji, naša nauka o formulacijama zasniva se na pozitivnom pristupu: precizan i rigorozan odabir sastojaka koji su prilagođeni cilju i upotrebi i iskorišćeni u pravoj dozi za očuvanje zdravlja kože.

Da bismo obezbedili dugoročnu efikasnost koja poštuje i najosetljiviju kožu, verujemo da se mora uzeti u obzir celokupni ekosistem kože.

Ideja vodilja našeg pristupa:

Pružiti koži sredstva da postane dugoročno jača i da se bolje prilagodi svom okruženju. Da bismo to učinili, biramo čiste, visokokvalitetne molekule sa ciljanim biološkim mehanizmom delovanja.

Bioderma - poštovanje kože

Budući da naša koža bolje apsorbuje komponente koje su nalik njenim prirodnim delovima, mi dajemo prednost biomimetskim sastojcima koji su prirodno prisutni u koži ili sastojcima koji oponašaju njene prirodne funkcije. Za probleme kože, odabir specifičnih aktivnih sastojaka se vrši prema njihovoj dobro poznatoj dermatološkoj efikasnosti.

company- biology formulation

Uzimanjem u obzir unutrašnjih i spoljašnjih faktora, posebnu pažnju obraćamo na biološke mehanizme u celini, kako bismo obezbedili sveobuhvatno, tačno i adekvatno rešenje.

Bioderma - Woman skin face

Pomažemo koži da se prilagodi na promene i povrati stanje ravnoteže. Sve naše odluke donosimo uz savršeno balansiranje 4 faktora: aktivnih sastojaka, doze koja je striktno neophodna, senzornog iskustva i jednostavne svakodnevne upotrebe.

Bioderma - biology
Bioderma - Atoderm Intensive Baume
Ekobiološki pristup je utemeljen u sve naše proizvode

- Oni ponovo aktiviraju prirodne mehanizme kože

- Oni pomažu koži da se prilagodi svom okruženju

- Oni poštuju prirodnu biologiju kože

- Oni čuvaju toleranciju kože

Naši proizvodi kombinuju vidljivu i dugoročnu efikasnost uz poštovanje svih osetljivosti kože.

BIODERMA

Ekobiologija u službi dermatologije, u službi zdravlja.

www.bioderma.com

Esthederm

Podržava lepotu tokom vremena.

www.esthederm.com

Etat Pur

Pruža koži ono što joj je potrebno. Ništa više. Ništa manje.

www.etatpur.com

BIODERMA je deo sveobuhvatne ambicije NAOS-a i posebno se obavezala da će dermatologiju učiniti dostupnom najširoj mogućoj javnosti, uz brigu i pažnju, uz posebnu brigu prema svim osetljivostima kože.

Care first. NAOS

U BIODERMA laboratoriji, mi smo strastveno posvećeni brizi, podršci i poboljšanju kvaliteta života svakog pojedinca. Neprestano tragamo za inovacijama kako bismo ponudili efikasna dermatološka rešenja koja istinski poštuju kožu i koja su jednostavna za svakodnevnu upotrebu.

Naš pristup je, najjednostavnije rečeno, „briga pre svega“. Započinjemo misiju vodeći računa o koži i brigom o njoj, i nadamo se da učinimo mnogo više od toga, u svom skromnom pristupu.

Kao i kod svih proizvoda koje proizvodi NAOS, dermatološki proizvodi BIODERMA su formulisani i proizvodeni u Francuskoj.
Jedna lokacija u Eks-en-Provansu je odgovorna za sve NAOS industrijske i istraživačko-razvojne aktivnosti, dozvoljavajući kompletnu kontrolu nad lancem vrednosti naših proizvoda. 

                            NAOS postavlja najstrožije kriterijume u pogledu standarda farmaceutske industrije, što rezultira jedinstvenom ekobiološkom stručnošću i kvalitetom.

Francuski kvalitet i dizajn

Za NAOS, transparentne formule i bezbednost kože su oduvek bili najviši prioriteti.

Ask. NAOS.com je internet platforma koja objašnjava sve sastojke, patente i tehnologije koji se koriste u proizvodima kompanije NAOS.

Za svaki sastojak, naći ćete informaciju o:

 • njegovoj prirodi: šta je po prirodi (vitamin, biljni ekstrakt, ulje, buter, itd.)
 • njegovom poreklu: kako se dobija (biljni ekstrakt, mineral, sintetsko ili biotehnološko poreklo, itd.)
 • njegovoj ulozi: šta radi u formuli (hidrira, umiruje, čisti, gelira, itd.)

 

Ova usluga je dostupna na Ask. NAOS.com ili skeniranjem QR koda na našim proizvodima.

 • ask naos

  Nešto što samostalno možete uraditi na Ask.NAOS.com

  • 450 formula
  • 650 sastojaka
  • 40 patenata