ABCDerm H2O

Micelarna voda koja čisti i poštuje nežnu i osetljivu kožu beba i dece.

Micelarna voda

Normalna koža beba i dece Suva koža beba i dece

Micelarna tehnologija

Za koga?

Deca, Bebe

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav

Odobreno od strane roditelja

Koža je nežno očišćena: 100% *

  • Nežno čisti
  • Poštuje prirodnu ravnotežu kože
  • Obezbeđuje efekat hidratacije

Veoma dobra dermatološka i okularna podnošljivost - Ne ispira se

Pogledajte izvore

Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

Bioderma proizvod poštovanje kože kao ekosistema i očuvanje njenog zdravlja

ABCDerm H2O formulisana je u skladu sa ABCDerm dermatološkom poveljom o strogim uslovima formulacije koja garantuje visoku bezbednost i toleranciju nežne kože beba i dece.

Nejonski surfaktant u formulaciji ABCDerm H2O obezbeđuje veoma efikasno čišćenje kože, obezbeđujući pri tom poštovanje njenog zaštitnog hidrolipidnog filma.

Face Lice
Eyes Oči i očni kapci
Hands Ruke
Nappy area Pelenska regija
Skin folds Prevoji

Koristiti po potrebi. Svakodnevno

  • Korak 1 Natopite pamučni tupfer.
  • Korak 2 Temeljno očistite.
  • Korak 3 Ponovite postupak dok tupfer ne ostane čist.
  • Korak 4 Nežno osušite.

Može se koristiti od prvog dana života (osim kod prevremeno rođene dece). Nanositi na neoštećenu kožu.

Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

Koža beba ima specifične karakteristike koje je čine osetljivom i nežnom. Tokom nedelja i meseci rasta, ona se razvija i menja, zahtevajući pri tom posebnu negu koja će olakšati prilagođavanje okolini.


BIODERMA je razvila specifičnu paletu dermopedijatrijskih proizvoda koji štite, hidriraju i neguju kožu vaše bebe od prvog dana, pripremajući je za buduće izazove. Dugoročno.

Testirano pod pedijatrijskim nadzorom

Nežno čisti

Nežno čisti kožu: 100%*

Čišćenje u jednom koraku: 100%*Hidrira

Koža je hidrirana: 100%*


Neguje

Koža je gipka i meka: 100%*

Pogledajte izvore
Bioderma proizvod dokazana efikasnost

Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

NAOS Istraživački centar izumeo je micelarnu vodu za čišćenje lica bez ispiranja i za uklanjenje šminke. Micele, čiji sastav je inspirisan kožnim lipidima, su nevidljive mikro-kapljice za čišćenje. Imaju sposobnost za hvataju nečistoće dok čuvaju prirodni zaštitni film kože. Ova tehnologija NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijena u našim laboratorijama.

Kao ekspert u oblasti kožne ekobiologije, BIODERMA napredna istraživanja imaju za cilj očuvanje i obnovu prirodnog fiziološkog balansa kod svakog tipa kože, uključujući i delikatnu bebinu kožu. Obezbeđivanje bezbednih proizvoda za njihovu kožu i poštovanje njene prirode su ključni osnovi ABCDerm linije proizvoda.

Pogledajte sve sastojke
Bioderma proizvod saznajte sastojke proizvoda i patente