ABCDerm Hydratant

Dnevna nega koja štiti bebinu kožu od isušivanja.

Svakodnevna nega

Normalna koža beba i dece

Skin barrier therapy™ patent

Za koga?

Bebe, Deca

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav

Dokazana efikasnost

Intenzivno hidrirana koža tokom 8h.*

 • Hidrira
 • Štiti i jača kožnu barijeru
 • Omekšava
 • Dobra dermatološka i okularna podnošljivost - Nelepljiva tekstura omogućava oblačenje odmah nakon nanošenja - Blagog prijatnog mirisa
  Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa principima ekobiologije, što je u srcu NAOS pristupa da poštuje ekosistem kože i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Bioderma proizvod poštovanje kože kao ekosistema i očuvanje njenog zdravlja

  ABCDerm Hydratant je specijalno formulisan sa ciljem da hidrira i štiti, poštujući osetljivu kožu beba:
  - Lipigenium™, lipidni kompleks inspirisan strukturom kože, trenutno obnavlja prirodni zaštitni film i jača kožnu barijeru dugoročno.
  - Duo hranljivih biljnih ulja obezbeđuje prijatan osećaj na koži.
  - Glicerin, značajan hidrirajući sastojak, obezbeđuje odličnu hidrataciju kože.

  Body BODY
  Face FACE
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu

  Jednom ili dva puta dnevno. Svakodnevno

  • Korak 1 Nanesite na temeljno očišćenu (ABCDerm Gel Moussant penastim gelom ili ABCDerm H2O micelarnim rastvorom) i prosušenu kožu.
  • Korak 2 Nežno umasirajte do upijanja.

  Može se koristiti od prvog dana života (osim kod prevremeno rođene dece). Ne nanosite na oštećenu kožu ili kožu koja ima vlažeće promene. U slučaju uporne suvoće kože, obratite se lekaru.

  Eko dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na životnu sredinu. Većina naših proizvoda napravljena je od 100% reciklažne plastike, a sve naše kutije su 100% reciklažne i prave se od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: molimo vas da iskorišćene proizvode odlažete u odgovarajuće kontejnere za reciklažu.

  Nežna koža vaše bebe će se razvijati tokom nedelja i meseci rasta, dok ne sazri i postane koža odrasle osobe.


  BIODERMA je razvila specifičnu paletu dermopedijatrijskih proizvoda koji štite, hidriraju i neguju kožu vaše bebe od prvog dana, pripremajući je za buduće izazove. Dugoročno.

  Testirano pod dermatološkim nadzorom

  Hidrira
  Koža je hidrirana: 95% (2)

  Štiti
  Koža je zaštićena: 100% (2)

  Neguje
  Koža je meka, gipka i negovana: 100% (2)

  Pogledajte izvore

  Hidrira
  Koža je dobro hidrirama tokom 8h (1)

  Štiti
  Koža je zaštićena tokom 24h: 90% (2)

  Pogledajte izvore
  Bioderma proizvod dokazana efikasnost

  Bakterije su prirodno prisutne na površini kože i neophodne su za njen balans. U slučaju kože sklone atopiji, višak određenih bakterija može pogoršati stanje ovakve kože. Ovaj patentirani kompleks ograničava adheziju ovih bakterija na površini kože. Ovaj patent NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijen u našim laboratorijama.

  Koža ima prirodnu barijernu funkciju koja je štiti od okruženja. U slučaju suve kože sklone atopiji, ovoj barijeri nedostaju lipidi i proteini i ne igra više svoju ulogu. Ova tehnologija pomaže obnovljanje efikasnosti kožne barijere. Ova tehnologija NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijena u našim laboratorijama.

  Kao ekspert u oblasti kožne ekobiologije, BIODERMA napredna istraživanja imaju za cilj očuvanje i obnovu prirodnog fiziološkog balansa kod svakog tipa kože, uključujući i delikatnu bebinu kožu. Obezbeđivanje bezbednih proizvoda za njihovu kožu i poštovanje njene prirode su ključni osnovi ABCDerm linije proizvoda.

  Pogledajte sve sastojke
  Bioderma proizvod saznajte sastojke proizvoda i patente