ABCDerm Hydratant

Dnevna nega koja štiti bebinu kožu od isušivanja.

Svakodnevna nega

Normalna koža beba i dece

Skin barrier therapy™ patent

Za koga?

Bebe, Deca

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav

Dokazana efikasnost

Intenzivno hidrirana koža tokom 8h.*

 • Hidrira
 • Štiti i jača kožnu barijeru
 • Omekšava
 • Dobra dermatološka i okularna podnošljivost - Nelepljiva tekstura omogućava oblačenje odmah nakon nanošenja - Blagog prijatnog mirisa
  Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  ABCDerm Hydratant je specijalno formulisan sa ciljem da hidrira i štiti, poštujući osetljivu kožu beba:
  - Lipigenium™, lipidni kompleks inspirisan strukturom kože, trenutno obnavlja prirodni zaštitni film i jača kožnu barijeru dugoročno.
  - Duo hranljivih biljnih ulja obezbeđuje prijatan osećaj na koži.
  - Glicerin, značajan hidrirajući sastojak, obezbeđuje odličnu hidrataciju kože.

  Face Lice
  Body Telo
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu

  Jednom ili dva puta dnevno. Svakodnevno

  • Korak 1 Nanesite na temeljno očišćenu (ABCDerm Gel Moussant penastim gelom ili ABCDerm H2O micelarnim rastvorom) i prosušenu kožu.
  • Korak 2 Nežno umasirajte do upijanja.

  Može se koristiti od prvog dana života (osim kod prevremeno rođene dece). Ne nanosite na oštećenu kožu ili kožu koja ima vlažeće promene. U slučaju uporne suvoće kože, obratite se lekaru.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

   Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

  • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

   Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

  Nežna koža vaše bebe će se razvijati tokom nedelja i meseci rasta, dok ne sazri i postane koža odrasle osobe.


  BIODERMA je razvila specifičnu paletu dermopedijatrijskih proizvoda koji štite, hidriraju i neguju kožu vaše bebe od prvog dana, pripremajući je za buduće izazove. Dugoročno.

  Testirano pod dermatološkim nadzorom

  Hidrira
  Koža je hidrirana: 95% (2)

  Štiti
  Koža je zaštićena: 100% (2)

  Neguje
  Koža je meka, gipka i negovana: 100% (2)

  Pogledajte izvore

  Hidrira
  Koža je dobro hidrirama tokom 8h (1)

  Štiti
  Koža je zaštićena tokom 24h: 90% (2)

  Pogledajte izvore
  Bioderma proizvod dokazana efikasnost

  Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

  Bakterije su prirodno prisutne na površini kože i neophodne su za njen balans. U slučaju kože sklone atopiji, višak određenih bakterija može pogoršati stanje ovakve kože. Ovaj patentirani kompleks ograničava adheziju ovih bakterija na površini kože.

  Koža ima prirodnu barijernu funkciju koja je štiti od okruženja. U slučaju suve kože sklone atopiji, ovoj barijeri nedostaju lipidi i proteini i ne igra više svoju ulogu. Ova tehnologija pomaže obnovljanje efikasnosti kožne barijere.

  Kao ekspert u oblasti kožne ekobiologije, BIODERMA napredna istraživanja imaju za cilj očuvanje i obnovu prirodnog fiziološkog balansa kod svakog tipa kože, uključujući i delikatnu bebinu kožu. Obezbeđivanje bezbednih proizvoda za njihovu kožu i poštovanje njene prirode su ključni osnovi ABCDerm linije proizvoda.

  Pogledajte sve sastojke