ABCDerm Péri-oral

Nega kože koja umiruje, obnavlja i sprečava iritacije regije oko usta.

Ciljana nega

Specifična nega za bebe i decu

Amylpriv™ patent

Za koga?

Deca, Bebe

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Prescribed by dermatologists Preporučeno od strane dermatologa

Odobreno od strane roditelja

Koža je umirena i obnovljena: 97%.*

 • Umiruje
 • Štiti
 • Obnavlja
 • Veoma dobra dermatološka podnošljivost
  Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  ABCDerm Péri-oral je formulisan u skladu sa ABCDerm dermatološkom poveljom o strogim uslovima formulacije koja garantuje visoku bezbednost i toleranciju nežne kože beba i dece. Specijalno je dizajniran da umiri, pročisti i zaštiti iritiranu kožu oko usta beba i dece i da spreči pojavu osipa i iritacije.
  - The Amylpriv Patent™l ihnibira enzim iz pljuvačke alfa amilazu, i stoga sprečava pojavu osipa i iritacije.
  - Enoksolone, Pantenol, Beta-Sitosterol i Alantoin umiruju osip i iritacije.
  - Kompleks bakra i cinka pomaže u pročišćavanju kože.

  Face Lice
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu

  2 do 3 puta dnevno

  • Korak 1 Nanesite na iritirano područje oko usta nakon temeljnog čišćenja i brisanja kože.
  • Korak 2 Nežno umasirajte do upijanja.

  Ne nanosite na kožu koja je oštećena ili ima vlažeće lezije. U slučaju upornih iritacija, obratite se lekaru. Ne gutati. U slučaju kontakta sa očima, odmah temeljno isperite vodom. Može se koristiti od prvog dana života (osim kod prevremeno rođene dece). Iz higijenskih razloga preporučujemo da proizvod dobro zatvorite nakon upotrebe. Nakon nanošenja, krema je bezbojna. Boja kreme je prirodna i posledica je prisustva aktivnih sastojaka u formulaciji.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

   Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

  • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

   Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

  Koža beba ima specifične karakteristike koje je čine osetljivom i nežnom. Tokom nedelja i meseci rasta, ona se razvija i menja, zahtevajući pri tom posebnu negu koja će olakšati prilagođavanje okolini.

  BIODERMA je razvila specifičnu paletu dermopedijatrijskih proizvoda koji štite, hidriraju u i neguju kožu vaše bebe od prvog dana, pripremajući je za buduće izazove. Dugoročno.

  Testirano pod pedijatrijskim nadzorom

  Umiruje
  Koža je trenutno umirena: 97%*

  Pogledajte izvore

  Umiruje
  Koža je umirena: 97%*
  Proizvod sprečava pogoršanja iritacija: 97%*

  Štiti
  Koža je zaštićena od spoljašnjih štetnih uticaja: 100%*

  Obnavlja
  Koža je obnovljena: 97%*

  Pogledajte izvore
  Bioderma proizvod dokazana efikasnost

  Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

  Pljuvačka sadrži amilazu, enzim koji bi mogao da iritira perioralno područije. Ovaj patentirani kompleks inhibira aktivnost ovog enzima.

  Kao ekspert u oblasti kožne ekobiologije, BIODERMA napredna istraživanja imaju za cilj očuvanje i obnovu prirodnog fiziološkog balansa kod svakog tipa kože, uključujući i delikatnu bebinu kožu. Obezbeđivanje bezbednih proizvoda za njihovu kožu i poštovanje njene prirode su ključni osnovi ABCDerm linije proizvoda.

  Pogledajte sve sastojke