Atoderm Crème

Ultra hranjiva i zaštitna dnevna nega

Svakodnevna nega

Normalna do suva osetljiva koža

Skin Protect™ Kompleks

Za koga?

Za celu porodicu (izuzev prevremeno rođene dece)

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Family convenient Pogodno za porodicu

Dokazana efikasnost

+20% hidratacija nakon 24H.*

 • Trenutno i trajno hidrira.
 • Pruža mekoću i gipkost od prvog nanošenja.
 • Veoma dobra tolerancija - Nekomedogeno - Lagana tekstura - Brza apsorpcija - Bez mirisa
 • Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Skin Protect Complex ™ koji sadrži vitamin PP i kombinaciju dva šećera, fizički i biološki obnavlja kožnu barijeru i pomaže u održavanju rezerve vode u koži, čineći kožu ponovo ugodnom:  
  - Vitamin PP, stimulišući sintezu lipida, pomaže u rekonstrukciji barijere na koži, što poboljšava gipkost kože i trajno vraća njen komfor.  
  - Kombinacija šećera optimizuje rezerve vode u koži i olakšava protok vode kroz slojeve kože povećavajući sintezu akvaporina (vodenih kanala). Ovo omogućava duboku hidrataciju tokom 24 sata *; da bi omogućili ovu akciju podstiču sintezu hijaluronske kiseline, visoko higroskopnog molekula.
  - Prisutnost glicerina i vazelina u ovim tretmanima pomaže u obnavljanju hidratacije kože, zadržavanjem vode u telu.
  - Patentirani prirodni kompleks D.A.F ™ podiže prag tolerancije kože.

  Body Telo
  Face Lice
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu

  Jednom ili dva puta dnevno - Svakodnevno

  • Korak 1 Nanesite Atoderm kremu na kožu nakon čišćenja i blagog sušenja.
  • Korak 2 Nežno masirajte dok ne upije.

  Sve Atoderm proizvode mogu koristiti svi članovu porodice, pa i bebe od prvog dana života (osim prevremeno rođenih beba). Nanesite na zdravu kožu. Ako suvoća kože potraje, obratite se vašem lekaru.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  Koža, kao spoljni zaštitnik je naš glavni saveznik protiv neprijatnih spoljnih faktora (vremenskih uslova, neprikladne higijene itd.).
  Izuzetno zategnuta, može postati suva, neugodna i pružati neprijatan osećaj. Da biste je održali nežnom i mekom tokom celog dana, važno je da je zaštitite i hranite odgovarajućim dnevnim proizvodima za negu kože.

  Testirano pod dermatološkim nadzorom

  Hidrira
  Koža je hidrirana: 90% (1)

  Pruža mekoću i gipkost
  Ugodan osećaj na koži: 85% (1)
  Gipkost kože: 90% (1)

  Pogledajte izvore

  Dugoročna hidratacija
  Hidratacija: + 20% nakon 24h (2)

  Pogledajte izvore
  Bioderma proizvod dokazana efikasnost

  Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

  Zahvaljujući svom dvostrukom biološkom dejstvu, podiže nivo hidratacije kože stimulacijom proizvodnje hijaluronske kiseline i dugoročno štiti kožu zahvaljujući svom dejstvu na obnovu lipida.

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost.

  Pogledajte sve sastojke