Atoderm Intensive gel-crème

Intenzivno deluje protiv svraba. Izuzetno lagana, hranjiva nega.

Svakodnevna nega

Veoma suva, iritirana do atopična osetljiva koža

Skin barrier therapy™ patent

Za koga?

Za celu porodicu (izuzev prevremeno rođene dece)

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Family convenient Pogodno za porodicu

Efikasnost dokazana kliničkim studijama

Trenutno umiruje svrab u trajanju od 24 sata: 100%.*

ATODERM INTENSIVE GEL-CREME

 • Umiruje i smanjuje potrebu za češanjem.
 • Obnavlja lipide
 • 24h hidratacija
 • Trenutni osećaj svežine
 • Lagana, nelepljiva tekstura - Brzo se upija - Odmah se možete obući
  Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Atoderm Intensive gel-krema je prvi proizvod* za negu kože sa svrabom sa osvežavajućom ultra laganom teksturom koju koža brzo upije apsorbuje. Njegova formulacija zadovoljava specifične potrebe suve do atopijske kože u toplim mesecima: Enoksolon trenutno i trajno ublažava osećaj svraba i smanjuje potrebu za češanjem.

  Patentirani Skin Barrier Therapy ™ kompleks ograničava adheziju određene bakterije (Staphylococcus aureus) na površinu kože. Ova bakterija može pogoršati stanje suve kože.
  Hidro-upijajuća tehnologija zadržava vodu iz okruženja kako bi optimizirala hidrataciju kože i ojačala njenu barijernu funkciju. Kao takav, smanjuje osećaj svraba i na taj način smanjuje iritaciju.
  Vitamin PP, biomimetsko hidratantno sredstvo, podstiče prirodnu proizvodnju kožnih lipida i jača kožnu barijeru.
  Atoderm Intensive gel-krema je u skladu sa NAOS ekobiološkim pristupom, jedinstvene teksture koja je istovremeno vrlo efikasna i prijatna za nanošenje, u skladu sa pacijentovim okruženjem i životnim stilom.

  * u Bioderma laboratoriji

  Face Lice
  Body Telo

  Jednom ili dva puta dnevno. Nanesite na očišćenu kožu. Nežno masirajte dok koža ne upije. Metoda 3-6-9 za lakše nanošenjem odobrena od strane Francuskog udruženja za ekcem. Pomaže da odredite pravilnu dozu za nanošenje Atoderm Intensive gel-kreme i da stvori jednostavnu rutinu nanošenja radi ostvarivanja boljih i dugoročnih rezultata.

  • Korak 1 3 pritiska pumpice za BEBE: 1 pumpica za lice, vrat i grudi, 1 pumpica za obe ruke i leđa, 1 pumpica za obe noge.
  • Korak 2 6 pritiska pumpica za DECU: 1 pumpica za lice i vrat, 1 pumpica za grudi, 1 pumpica za leđa, 1 pumpica za obe ruke, 1 pumpica za svaku nogu (x2).
  • Korak 3 9 pumpica za ODRASLE: 1 pumpica za lice i vrat, 1 pumpica za grudi, 1 pumpica za leđa, 1 pumpica za svaku ruku (x2), 2 pumpice za svaku nogu (x2).

  Jednom ili dva puta dnevno. Svakodnevno

  • Korak 1 Nanesite na čistu kožu.
  • Korak 2 Nežno masirajte dok ne upije.
  • Korak 3 Tokom akutnih faza ekcema, Atoderm Intensive gel-kremu možete kombinovati sa topikalnim kortikosteroidima, koje vam je propisao dermatolog.

  Sve Atoderm proizvode mogu koristiti svi članovu porodice, pa i bebe od prvog dana života (osim prevremeno rođenih beba). Ako suvoća kože potraje, obratite se vašem lekaru.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

   Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

  • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

   Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

  Za ljude koji pate od atopijskog ekcema, svakodnevna primena emolijenasa je od suštinskog je značaja za dugotrajno jačanje kožne barijere, za smanjenje učestalosti akutnih faza, radi poboljšanja kvaliteta života. Ova rutina se često smatra restriktivnom i malo pacijenata se pridržava nje, posebno tokom leta i toplijih meseci. Zaista, u ovim vremenskim uslovima, tekstura emolijenasa nije prilagođena okruženju, niti njegovim potrebama: suviše bogata, previše masna, ne može se lako apsorbovati.

  Rezultat dokazan kliničkim studijama

  Umiruje
  Trenutna efikasnost protiv svraba u trajanju od 24 sata: 100% (1)
  Obnavlja lipide
  Momentalno hrani kožu: 95% (2)
  Proizvod je pogodan za upotrebu na toplom vremenu/toplim i vlažnim klimama: 90% (2)

  Pogledajte izvore

  Umiruje
  Proizvod umiruje kožu u trajanju od 24 sata: 100% (2)
  Obnavlja lipide
  Umanjuje intenziviranje suvoće kože: 100% (2)
  Umanjuje suvoću tela i lica, za 21% odnosno 34%, respektivno, za 28 dana (1)
  Poboljšanje kvaliteta života: 93% (ispod 12 godina) i 100% (preko 12 godina) posle 28 dana (1)

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

  Bakterije su prirodno prisutne na površini kože i neophodne su za njen balans. U slučaju kože sklone atopiji, višak određenih bakterija može pogoršati stanje ovakve kože. Ovaj patentirani kompleks ograničava adheziju ovih bakterija na površini kože.

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost.

  Pogledajte sve sastojke