Atoderm SOS spray

Protiv svraba za trenutno olakšanje

Ciljana nega

Suva do veoma suva osetljiva koža Veoma suva, iritirana do atopična osetljiva koža

Skin relief tehnologija

Za koga?

Za celu porodicu (izuzev prevremeno rođene dece)

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Efikasnost dokazana kliničkim studijama

Umiruje svrab u roku od 60 sekundi sa efikasnošću od 6 sati *

 • Atoderm SOS Spray smanjuje svrab za 60 sekundi u trajanju od 6 h efikasnosti.
 • Smanjuje potrebu za češanjem i pruža trenutno olakšanje
 • Pruža trenutni osećaj svežine
 • Lako za nanošenje zahvaljujući 360° pakovanju (idealno za teško dostupne regije).
 • Odlična tolerancija - Nekomedogeno - Ultra-lagana tekstura - Bez mirisa - Ultra brza aplikacija u jednom koraku - Ne ostavlja trag na odeći - Namenjen iritiranoj, suvoj do veoma suvoj osetljivoj koži
  Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa principima ekobiologije, što je u srcu NAOS pristupa da poštuje ekosistem kože i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Bioderma proizvod poštovanje kože kao ekosistema i očuvanje njenog zdravlja

  Nova naučna otkrića su doprinela Atoderm SOS spreju: 2 nova biološka uzroka su identifikovana kao uzroci svraba kod kože sa atopijom i psorijazom. Ova nega deluje i na druge biološke puteve kao sveobuhvatna akcija bilo da je svrab privremen ili hroničan.
  Nova Skin Relief tehnologija (koja sadrži Amboru i ekstrakt zelenog čaja) kombinovana sa poznatim umirujućim dermatološkim aktivnim sastojkom Enoksolonom, blokira biološki proces koji je odgovoran za pojavu svraba. Deluju od samog početka na svaku fazu puteva nastanka svraba.
  Skin Barrier therapy™ patent štiti čak i suvu kožu od bakterija koje uzrokuju pojačan svrab. I na kraju, vitamin PP i skvalen dopunjuju formulu kako bi nadoknadili lipide potrebne za jačanje kožne barijere.
  D.A.F.™ patent podiže prag tolerancije kože.
  Rezultati: Koža se odmah smiruje i smanjuje se nagon za češanjem za dugotrajni efekat. Za trenutnu olakšanje, dugotrajnu hidrataciju i intenzivnu zaštitu.

  Face FACE
  Body Telo
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu

  Nanesite po potrebi, bez ograničenja u upotrebi

  • Korak 1 Naprskajte na čistu kožu sa razdaljine od 20cm
  • Korak 2 Po potrebi utrljajte
  • Korak 3 Ostavite da se osuši

  Sve Atoderm proizvode mogu koristiti svi članovu porodice, pa i bebe od prvog dana života (osim prevremeno rođenih beba). Ako suvoća kože potraje, obratite se vašem lekaru. Upozorenje: Sprej je pod pritiskom, može da eksplodira ako se zagreje. Držati ga dalje od izvora toplote, vrelih površina, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne lomiti niti paliti ambalažu nakon što se proizvod potroši. Držati dalje od sunca. Ne držati na temperaturi preko 50 stepeni. Držati dalje od dece.

  Eko dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na životnu sredinu. Većina naših proizvoda napravljena je od 100% reciklažne plastike, a sve naše kutije su 100% reciklažne i prave se od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: molimo vas da iskorišćene proizvode odlažete u odgovarajuće kontejnere za reciklažu.

  Bilo da je čest ili privremen, svrab može biti povezan sa suvom kožom, senilnom kserozom, kontaktnim ekcemom, hroničnom urtikarijom, atopijskim dermatitisom ili psorijazom.
  Pored toga, neki spoljni faktori poput tvrde vode, upotreba neprikladnih sredstava za pranje, hladno vreme, temperaturne oscilacije i zagađenje mogu pogoršati stanje kože i prouzrokovati ozbiljan svrab.
  Češanje može prouzrokovati rizik od infekcije. Što se osoba više češe, veća je verovatnoća da će je izložiti mikroorganizmima. Začarani krug počinje.
  Svrab može imati veliki uticaj na kvalitet života, uzrokujući poremećaj spavanja, nelagodnost u svakodnevnim aktivnostima, promene raspoloženja, povećanu anksioznost, sveukupno loše stanje i još mnogo toga.
  Bez obzira na uzrok svraba, može se javiti u bilo koje doba dana i noći. Nagon za češanjem je tada intenzivan: koža tada postaje crvena i iritirana.

  Rezultat dokazan kliničkim studijama

  Ublažava svrab
  Koža je umirena za 60 sekundi*
  Smanjena potreba za češanjem: 99%

  Pogledajte izvore

  Ublažava svrab
  Koža je umirena tokom 6 sati*

  Pogledajte izvore
  Bioderma proizvod dokazana efikasnost

  Svrab, često povezan sa dermatološkim poremećajima, može imati različite uzroke. Ova tehnologija umiruje kožu i ograničava potrebu za češanjem. Ova tehnologija NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijena u našim laboratorijama.

  Bakterije su prirodno prisutne na površini kože i neophodne su za njen balans. U slučaju kože sklone atopiji, višak određenih bakterija može pogoršati stanje ovakve kože. Ovaj patentirani kompleks ograničava adheziju ovih bakterija na površini kože. Ovaj patent NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijen u našim laboratorijama.

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost. Ovaj patent NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijen u našim laboratorijama.

  Pogledajte sve sastojke
  Bioderma proizvod saznajte sastojke proizvoda i patente