Atoderm SOS spray

Protiv svraba za trenutno olakšanje

Ciljana nega

Suva do veoma suva osetljiva koža Veoma suva, iritirana do atopična osetljiva koža

Skin relief tehnologija

Za koga?

Za celu porodicu (izuzev prevremeno rođene dece)

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Prescribed by dermatologists Preporučeno od strane dermatologa

Efikasnost dokazana kliničkim studijama

Umiruje svrab u roku od 60 sekundi sa efikasnošću od 6 sati *

 • Atoderm SOS Spray smanjuje svrab za 60 sekundi u trajanju od 6 h efikasnosti.
 • Smanjuje potrebu za češanjem i pruža trenutno olakšanje
 • Pruža trenutni osećaj svežine
 • Lako za nanošenje zahvaljujući 360° pakovanju (idealno za teško dostupne regije).
 • Odlična tolerancija - Nekomedogeno - Ultra-lagana tekstura - Bez mirisa - Ultra brza aplikacija u jednom koraku - Ne ostavlja trag na odeći - Namenjen iritiranoj, suvoj do veoma suvoj osetljivoj koži
  Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Nova naučna otkrića su doprinela Atoderm SOS spreju: 2 nova biološka uzroka su identifikovana kao uzroci svraba kod kože sa atopijom i psorijazom. Ova nega deluje i na druge biološke puteve kao sveobuhvatna akcija bilo da je svrab privremen ili hroničan.
  Nova Skin Relief tehnologija (koja sadrži Amboru i ekstrakt zelenog čaja) kombinovana sa poznatim umirujućim dermatološkim aktivnim sastojkom Enoksolonom, blokira biološki proces koji je odgovoran za pojavu svraba. Deluju od samog početka na svaku fazu puteva nastanka svraba.
  Skin Barrier therapy™ patent štiti čak i suvu kožu od bakterija koje uzrokuju pojačan svrab. I na kraju, vitamin PP i skvalen dopunjuju formulu kako bi nadoknadili lipide potrebne za jačanje kožne barijere.
  D.A.F.™ patent podiže prag tolerancije kože.
  Rezultati: Koža se odmah smiruje i smanjuje se nagon za češanjem za dugotrajni efekat. Za trenutnu olakšanje, dugotrajnu hidrataciju i intenzivnu zaštitu.

  Body Telo
  Face Lice
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu

  Nanesite po potrebi, bez ograničenja u upotrebi

  • Korak 1 Naprskajte na čistu kožu sa razdaljine od 20cm
  • Korak 2 Po potrebi utrljajte
  • Korak 3 Ostavite da se osuši

  Sve Atoderm proizvode mogu koristiti svi članovu porodice, pa i bebe od prvog dana života (osim prevremeno rođenih beba). Ako suvoća kože potraje, obratite se vašem lekaru. Upozorenje: Sprej je pod pritiskom, može da eksplodira ako se zagreje. Držati ga dalje od izvora toplote, vrelih površina, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne lomiti niti paliti ambalažu nakon što se proizvod potroši. Držati dalje od sunca. Ne držati na temperaturi preko 50 stepeni. Držati dalje od dece.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

   Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

  • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

   Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

  Bilo da je čest ili privremen, svrab može biti povezan sa suvom kožom, senilnom kserozom, kontaktnim ekcemom, hroničnom urtikarijom, atopijskim dermatitisom ili psorijazom.
  Pored toga, neki spoljni faktori poput tvrde vode, upotreba neprikladnih sredstava za pranje, hladno vreme, temperaturne oscilacije i zagađenje mogu pogoršati stanje kože i prouzrokovati ozbiljan svrab.
  Češanje može prouzrokovati rizik od infekcije. Što se osoba više češe, veća je verovatnoća da će je izložiti mikroorganizmima. Začarani krug počinje.
  Svrab može imati veliki uticaj na kvalitet života, uzrokujući poremećaj spavanja, nelagodnost u svakodnevnim aktivnostima, promene raspoloženja, povećanu anksioznost, sveukupno loše stanje i još mnogo toga.
  Bez obzira na uzrok svraba, može se javiti u bilo koje doba dana i noći. Nagon za češanjem je tada intenzivan: koža tada postaje crvena i iritirana.

  Rezultat dokazan kliničkim studijama

  Ublažava svrab
  Koža je umirena za 60 sekundi*
  Smanjena potreba za češanjem: 99%

  Pogledajte izvore

  Ublažava svrab
  Koža je umirena tokom 6 sati*

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

  Svrab, često povezan sa dermatološkim poremećajima, može imati različite uzroke. Ova tehnologija umiruje kožu i ograničava potrebu za češanjem.

  Bakterije su prirodno prisutne na površini kože i neophodne su za njen balans. U slučaju kože sklone atopiji, višak određenih bakterija može pogoršati stanje ovakve kože. Ovaj patentirani kompleks ograničava adheziju ovih bakterija na površini kože.

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost.

  Pogledajte sve sastojke