Hydrabio Perfecteur SPF 30

Dermatološka nega kože za savršene rezultate.

Svakodnevna nega

Dehidrirana osetljiva koža Fotozaštita za normalnu do osetljive kože

Aquagenium™ patent

Za koga?

Odrasli, Tinejdžeri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav

Dokazana efikasnost

Koža je momentalno hidrirana: 95%*

 • Prekriva fleke i mikro bore
 • Dugoročno izjednačava teksturu kože i momentalno prosvetljuje ten
 • Prevenira starenje kože i štiti od UV zračenja
 • Intenzivno i trajno hidrira
 • Veoma dobra podnošljivost - Nekomedogena - Odlična podloga za šminku
  Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa principima ekobiologije, što je u srcu NAOS pristupa da poštuje ekosistem kože i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Bioderma proizvod poštovanje kože kao ekosistema i očuvanje njenog zdravlja

  Hidrabio Perfecteur SPF 30, sa patentiranim biološkim kompleksom Aquagenium™,obezbeđuje intenzivnu hidrataciju, momentalno i dugoročno.
  Podstiče kožu da aktivira svoje prirodne kapacitete za hidrataciju stimulišući proizvodnju akvaporina, kanalića za vodu, koji zadržavaju vodu koja je koži potrebna.
  Zahvaljujući emulziji inspirisanoj teksturom epidermisa, aktivni sastojci Aquagenium™ patenta prodiru duboko u kožu i deluju ciljano. Koža na taj način obnavlja svoje prirodne kapacitete za hidrataciju.

  Zahvaljujući UVA i UVB filterima,obezbeđena je visoka zaštita protiv štetnog dejsva UV zračenja i prevremenog starenja kože.

  Zahvaljujući kombinaciji pudera i svetlucavih čestica trenutno i trajno uklanja nepravilnosti i sitne bore. Daje koži trenutnu blistavost koja je svakog dana sve izraženija. Njegova baršunasta tekstura ostavlja kožu ujednačenom, jedrom i blistavom. Odlična kao podloga za šminku, kao i za žene koje koriste malo ili nimalo šminke.

  Face Lice
  Neck Vrat
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu

  Ujutru

  • Korak 1 Naneti Hidrabio Perfecteur SPF 30 na lice i vrat nakon čićenja lica.
  • Korak 2 Nežno umasirajte sve dok ne upije

  Izbegavati kontakt sa očima. Osobe sklone alergijama bi trebalo prethodno da sprovedu test na svojoj ruci.

  Eko dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na životnu sredinu. Većina naših proizvoda napravljena je od 100% reciklažne plastike, a sve naše kutije su 100% reciklažne i prave se od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: molimo vas da iskorišćene proizvode odlažete u odgovarajuće kontejnere za reciklažu.

  Svakodnevno koža lica gubi vodu i ovo pogađa i muškarce i žene širom sveta, bez obzira na godine i tip kože. Koža je pametan i dinamičan ekosistem koji je u stalnoj interakciji sa svojim okruženjem. U normalnim okolnostima, koža se može prirodnim putem rehidrirati ali određeni spoljašnji faktori poput zagađenja, UV zračenja, pušenja, alkohola, umora, stresa i klimatskih promena povećavaju gubitak vode menjajući prirodne mehanizme u koži. Koža više nije u mogućnosti da održi svoj prirodni mehanizam hidratacije i postaje dehidrirana. Epidermis je oštećen, formiraju se mikro bore i javlja se zatezanje. Shodno tome, ten gubi prirodnu boju i postaje beživotan.

  Testirano pod dermatološkim nadzorom

  Intenzivno hidrira
  Koža je hidrirana nakon nanošenja: 95% (1)

  Čini kožu blistavom
  Koža je blistava nakon nanošenja: 75% (1)

  Ujednačava ten
  Primećeni značajni rezultati ujednačavanja: proizvod zaglađuje ten i čini ga ujednačenim

  Pogledajte izvore

  Intenzivno hidrira
  Koža je dugoročno hidrirana i do 7 dana nakon nanošenja: 90% (1)
  Osećaj prijatnosti na koži: 81% (3)

  Ujednačava ten
  Koža je blistavija i sjajnija i do 7 dana nakon nanošenja: 75% (1)

  Pogledajte izvore
  Bioderma proizvod dokazana efikasnost

  Voda i lipidi su bitne komponente kože, omogućavajući joj da ostane hidrirana. U slučaju njenog disbalansa, koža postaje dehidrirana i više ne funkcioniše pravilno. Ovaj patentirani kompleks stimuliše sintezu kožnih lipida i ekspresiju akvaporina. Ovi "kanalići za vodu" se prirodno nalaze u koži i transportuju vodu do epidermalnih ćelija. Ovaj patent NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijen u našim laboratorijama.

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost. Ovaj patent NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijen u našim laboratorijama.

  Pogledajte sve sastojke
  Bioderma proizvod saznajte sastojke proizvoda i patente