Nodé Shampooing fluide

Tečni šampon bez deterdženata koji čisti, poštuje vlasište i štiti ga.

Čistač koji se ispira

Svi tipovi kose

NOn-DEtergence patent

Za koga?

Za celu porodicu (izuzev prevremeno rođene dece)

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Node Fluide čuva esencijalne komponente hidrolipidnog filma nakon pranja i zbog toga je nežan prema vlasištu.

 • Nežno čisti
 • Obnavlja sjaj i blistavost kose
 • Može se koristiti i nakon upotrebe medicinskih šampona - Pogodan za korišćenje nakon brazilskog ispravljanja kose -Mirisna formulacija

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa principima ekobiologije, što je u srcu NAOS pristupa da poštuje ekosistem kože i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Bioderma proizvod poštovanje kože kao ekosistema i očuvanje njenog zdravlja

  Prva biološka inovacija u okviru BIODERMA laboratorije, Node Fluide je šampon bez deterdženta koji poštuje biološki balans krhke kose i vlasišta. Zahvaljujući svojoj nežnoj bazi za čišćenje koja je napravljena od jedinstvene kombinacije surfaktanata razvijenih u skladu sa konceptom NOn-DEtergence, Node Fluide šampon bez deterdženata efikasno čisti poštujući hidrolipidni film kose i skalpa.

  Hair and scalp Kosa i skalp
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu

  Može se koristiti prilikom svakog pranja kose.

  • Korak 1 Nanesite i nežno umasirajte u vlasište.
  • Korak 2 Isperite temeljno.
  • Korak 3 Ponovite postupak po potrebi.

  Eko dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na životnu sredinu. Većina naših proizvoda napravljena je od 100% reciklažne plastike, a sve naše kutije su 100% reciklažne i prave se od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: molimo vas da iskorišćene proizvode odlažete u odgovarajuće kontejnere za reciklažu.

  Upotreba određenih sredstava za čišćenje može izmeniti zaštitni film vlasišta i stvoriti disbalans. Kreiran od strane NAOS Istraživačkog centra, Nodé je prvi postupak čišćenja skalpa i vlasišta bez deterdženata. Ovo nežno sredstvo za čišćenje efikasno čisti istovremeno zadržavajući hidrolipidni film na površini kože. Ovaj patent NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijen u našim laboratorijama.

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost. Ovaj patent NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijen u našim laboratorijama.

  Pogledajte sve sastojke
  Bioderma proizvod saznajte sastojke proizvoda i patente