Nodé Shampooing fluide

Tečni šampon bez deterdženata koji čisti, poštuje vlasište i štiti ga.

Čistač koji se ispira

Svi tipovi kose

NOn-DEtergence patent

Za koga?

Za celu porodicu (izuzev prevremeno rođene dece)

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Node Fluide čuva esencijalne komponente hidrolipidnog filma nakon pranja i zbog toga je nežan prema vlasištu.

 • Nežno čisti
 • Obnavlja sjaj i blistavost kose
 • Može se koristiti i nakon upotrebe medicinskih šampona - Pogodan za korišćenje nakon brazilskog ispravljanja kose -Mirisna formulacija

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Prva biološka inovacija u okviru BIODERMA laboratorije, Node Fluide je šampon bez deterdženta koji poštuje biološki balans krhke kose i vlasišta. Zahvaljujući svojoj nežnoj bazi za čišćenje koja je napravljena od jedinstvene kombinacije surfaktanata razvijenih u skladu sa konceptom NOn-DEtergence, Node Fluide šampon bez deterdženata efikasno čisti poštujući hidrolipidni film kose i skalpa.

  Hair and scalp Kosa i skalp
  Bioderma’s product how to use the product step by step
  Bioderma’s product how to use the product step by step

  Može se koristiti prilikom svakog pranja kose.

  • Korak 1 Nanesite i nežno umasirajte u vlasište.
  • Korak 2 Isperite temeljno.
  • Korak 3 Ponovite postupak po potrebi.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

  Upotreba određenih sredstava za čišćenje može izmeniti zaštitni film vlasišta i stvoriti disbalans. Kreiran od strane NAOS Istraživačkog centra, Nodé je prvi postupak čišćenja skalpa i vlasišta bez deterdženata. Ovo nežno sredstvo za čišćenje efikasno čisti istovremeno zadržavajući hidrolipidni film na površini kože.

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost.

  Pogledajte sve sastojke