Nodé Shampooing fluide

Tečni šampon bez deterdženata koji čisti, poštuje vlasište i štiti ga.

Čistač koji se ispira

Svi tipovi kose

NOn-DEtergence patent

Za koga?

Za celu porodicu (izuzev prevremeno rođene dece)

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Prescribed by dermatologists Preporučeno od strane dermatologa

Node Fluide čuva esencijalne komponente hidrolipidnog filma nakon pranja i zbog toga je nežan prema vlasištu.

 • Nežno čisti
 • Obnavlja sjaj i blistavost kose
 • Može se koristiti i nakon upotrebe medicinskih šampona - Pogodan za korišćenje nakon brazilskog ispravljanja kose -Mirisna formulacija

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Prva biološka inovacija u okviru BIODERMA laboratorije, Node Fluide je šampon bez deterdženta koji poštuje biološki balans krhke kose i vlasišta. Zahvaljujući svojoj nežnoj bazi za čišćenje koja je napravljena od jedinstvene kombinacije surfaktanata razvijenih u skladu sa konceptom NOn-DEtergence, Node Fluide šampon bez deterdženata efikasno čisti poštujući hidrolipidni film kose i skalpa.

  Hair and scalp Kosa i skalp
  Bioderma’s product how to use the product step by step
  Bioderma’s product how to use the product step by step

  Može se koristiti prilikom svakog pranja kose.

  • Korak 1 Nanesite i nežno umasirajte u vlasište.
  • Korak 2 Isperite temeljno.
  • Korak 3 Ponovite postupak po potrebi.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

   Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

  • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

   Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

  Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

  Upotreba određenih sredstava za čišćenje može izmeniti zaštitni film vlasišta i stvoriti disbalans. Kreiran od strane NAOS Istraživačkog centra, Nodé je prvi postupak čišćenja skalpa i vlasišta bez deterdženata. Ovo nežno sredstvo za čišćenje efikasno čisti istovremeno zadržavajući hidrolipidni film na površini kože.

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost.

  Pogledajte sve sastojke