Photoderm Lait ULTRA SPF50+

Veoma visoka zaštita ojačana protiv UVA

Fotozaštita za sve

Osetljiva koža Normalna koža beba i dece Osetljiva koža oslabljena medicinskom terapijom

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Za koga?

Za celu porodicu (deca starija od 12 meseci)

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Family convenient Pogodno za porodicu

Klinički dokazana efikasnost

SUN ACTIVE DEFENSE: +24% imunološka zaštita kože*

SUN ACTIVE DEFENSE: visokotehnološka zaštita od sunca, ojačana protiv UVA zraka.
ULTRAEFIKASNO: Zaštita od promena ćelija i oksidativnog stresa
ULTRA NEGUJUĆE I BRIŽNO: 8h hidratacije u laganoj, topljivoj teksturi. Pogodno za osetljivu kožu, čak i za najranjiviju: od beba od 12 meseci, dece, odraslih, trudnica i dojilja, pacijenata koji su podvrgnuti ili posle fotosenzibilnog tretmana
ULTRAOTPORNA: Veoma vodootporan, otporan na znoj i pesak. Može se nanositi na suvu ili vlažnu kožu.
ULTRAREZISTENTNO: Vodeni ekosistemi testirani.


Za lice i telo - Nevidljiva završnica- Brzo se upija - Ne ostavlja lepljive tragove - Ne ostavlja masne tragove- Veoma dobra podnošljivost kože i očiju - Nekomedogeno

Pogledajte izvore

Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

Ovaj izuzetno ravnomeran i stabilan film održava filtere za sunce na površini kože i optimizuje njihovu distribuciju. Oni održavaju svoju zaštitnu efikasnost uprkos znojenju ili kupanju, dok ograničavaju širenje naših proizvoda u vodenim ekosistemima.
Kada sunce sija, dobijamo 2 vrste UV zraka na površini naše kože:
- UVB koji predstavljaju 5UV spektra i odgovorni su za vidljive efekte kao što su tamnjenje ili opekotine od sunca.
- UVA koji predstavljaju 95UV spektra, prodiru duboko u slojeve kože i odgovorni su za nevidljive efekte kao što su oksidativni stres i smanjenje imunološke odbrane kože što dovodi do vidljivih efekata kao što su starenje kože i rak kože.

Photoderm Lait ULTRA SPF50+ je rezultat najnovijeg istraživanja Laboratoire Bioderma. Skrojen je da pruži veoma visoku zaštitu, ojačan od UVA zraka za svu osetljivu kožu, čak i za najranjiviju.

Njegova formula je inspirisana prirodnim zaštitnim mehanizmima kože pod suncem:

1. PATENT ZA AKTIVNU ODBRNU SUNCA
- Jedinstvena kombinacija filtera i biološke zaštite koja poboljšava sposobnost kože da se odbrani kako bi se održila dugotrajna briga o svom zdravlju na suncu.
- Umesto da preopterećuje kožu filterima, BIODERMA jača sposobnost samoodbrane kože da nadoknadi biološke uticaje UVA (starenje kože, imunosupresija)


Naša nauka o formulaciji je napravljena pomoću Dermshield umetnosti formulacije, inspirisane prirodnim zaštitnim mehanizmima kože pod suncem.

Ovaj lipidni kompleks biljnog porekla, bez silicijuma, pokazuje visok afinitet sa površinskim slojevima kože, stvara zaštitni film koji deluje kao fizički štit koji optimizuje zaštitu od sunca dok povećava nepropusnost kožne barijere.


2. EFEKAT FIZIČKOG ŠTITA
Naša Dermshield umetnost formulacije stvara neprimetan zaštitni film na površini kože, štiteći je od spoljašnjih agresija i iritacija.

3. NEPROPUSNOST KOŽNE BARIJERE

Zadržava fiziološku vodu kože i tako održava prirodnu hidrataciju kože.

4. OPTIMIZOVANA ZAŠTITA

Ovaj izuzetno ravnomeran i stabilan film održava filtere za sunce na površini kože i optimizuje njihovu distribuciju. Oni održavaju svoju zaštitnu efikasnost uprkos znojenju ili kupanju, dok ograničavaju širenje naših proizvoda u vodenim ekosistemima.

Body Telo
Face Lice
Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu
Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu

Nanositi više puta u toku kada pri izlaganju suncu. 

  • Korak 1 Nanesite ravnomerno i obilno na lice, vrat i telo
    (manja količina proizvoda smanjuje nivo fotozaštite).
  • Korak 2 Ponavljati postupak nakon plivanja ili trljanja peškirom

Izbegavajte kontakt sa tkaninama. Nanesite samo na zdravu kožu. Držite bebe i malu decu dalje od sunca. Ohrabrite decu da nose zaštitnu odeću i koriste proizvod na nepokrivenim mestima. Prekomerno izlaganje suncu može oštetiti zdravlje. Ne zadržavajte se predugo na suncu.

Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

    Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

  • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

    Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

Ne reaguju svi tipovi kože na isti način na sunčevo zračenje jer svaki pojedinac ima sopstvenu fotosenzitivnost, koju karakteriše njegov/njen fototip.

Rezultat dokazan kliničkim studijama

Prijatna tekstura

100% korisnika se složilo da je tekstura prijatna i da se proizvod lako nanosi (1)

91% korisnika se slaže da proizvod ima teksturu koja se topi i koja odražava mekoću kože (1)

96% korisnika se slaže da proizvod hidrira kožu (1)

Pogledajte izvore

NIŽI RIZICI OD PROMENE ĆELIJA KOŽE

Ekskluzivna klinička studija

+24% zaštita imunološke odbrane kože (2)

+26% antioksidativna zaštita (2)

Pogledajte izvore

Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT: zaštita od sunca visoke tehnologije, ojačana protiv UVA zraka. Kombinacija UV filtera i biološke zaštite koja poboljšava samoodbrambeni kapacitet kože kako bi se održala dugotrajna briga o zdravlju na suncu.

Pogledajte sve sastojke