Photoderm PEDIATRICS Spray SPF50+

Visoka zaštita od sunca, multirezistentno, nevidljiva završnica, 8h hidratacije

Fotozaštita za decu

Peaux délicates des enfants Peaux à tendance atopique

SUN BARRIER TEHNOLOGIJA

Za koga?

Deca, Bebe

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Prescribed by dermatologists Preporučeno od strane dermatologa

Klinički dokazana efikasnost

+20% ANTIOKSIDATIVNA ZAŠTITA

- SUN BARRIER TEHNOLOGIJA : Visokotehnološka zaštita od sunca kreirana da zaštiti sposobnost samoodbrane nežne dečje kože pri izlaganju suncu.

TROSTRUKA ZAŠTITA: širok spektar optimizovan protiv kratkih i dugih UVA zraka - antioksidans - kožna barijera

- 8h hidratacija

- MULTIREZISTENTNA: Voda, pesak, znoj i trljanje

- PRIMENA: na mokru ili suvu kožu; jednostavno nanošenje, brza apsorpcija, nevidljiva završnica

Deca od 12 meseci - Za lice i telo – Ne ostavlja masne ni lepljive tragove - Bez mirisa - Veoma dobra podnošljivost kože i u predelu oko očiju - Pogodno za kožu sklonu atopiji

Pogledajte izvore

Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

Photoderm Pediatrics Sprej SPF50+ je rezultat ekspertize u biologiji kože laboratorije Bioderma. Formulisan je da zadovolji specifične potrebe dečije kože.

Napredna istraživanja iz laboratorije BIODERMA razvila su SUN BARRIER TEHNOLOGIJU: visokotehnološka zaštita od sunca koja  štiti sposobnosti samoodbrane nežne dečje kože pri izlaganju suncu.

Ova tehnologija kombinuje UV filtere, vitamin E koji je prirodno prisutan u koži i ulje koštica kajsije za unos biomimetičkih lipida i pruža trostruku zaštitu:

- UV zaštita širokog spektra, optimizovana protiv kratkog i dugog UVA

- Antioksidativna zaštita za očuvanje niskih prirodnih rezervi kože u skvalenu od UV oksidacije i sprečavanje dugotrajnih oštećenja

- Zaštita i jačanje funkcije prirodne barijere kože

Naša nova generacija asocijacija filtera kombinuje 4 - i samo 4 - nekontroverzna UV filtera sa niskim ekotoksičnim profilom.

Pruža visoku zaštitu, bezbedan za dečiju kožu. Formula poštuje vodene ekosisteme, nema toksičan efekat na korale, mikroalge i slatkovodni plankton, a Photoderm PEDIATRICS Sprej SPF50+ daje rezultat 90/100 na YUKA platformi (popularna plratforma za ocenu bezbednosti sastojaka).

Telo i lice

Naneti samo na zdravu kožu. Deca od 1. godine.

 • Korak 1 Nanesite ravnomerno i obilno (manja količina proizvoda smanjuje nivo fotozaštite).
 • Korak 2 Sprej naneti na dlan pre nanošenja na lice.
 • Korak 3 Ponavljati postupak nakon plivanja ili trljanja
  peškirom.
 • Korak 4 Izbegavati dodir sa tkaninom.
 • Korak 5 Nakon korišćenja, očistiti bebinu kožu Atoderm uljem za tuširanje i hidrirati Atoderm Intensive balzamom.

Čuvati bebe i decu od sunca. Podsticati decu da nose odeću za zaštitu od sunca i koriste proizvod na nepokrivenim mestima. Prekovremeno izlaganje suncu može biti štetno po zdravlje. Ne zadržavati se dugo na suncu. Izegavati kontakt sa tkaninom.

Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

 • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

  Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

 • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

  Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

Kako se razvija od rođenja do odraslog doba, koža beba i dece je posebno delikatna i zaslužuje posebnu negu kada su izloženi suncu.

U stvari, oni imaju specifične potrebe: da kompenzuju nizak nivo antioksidanata i njihovu prirodnu barijeru koja još uvek sazreva.

8h hidratacije (1)

94% Ne ostavlja masne i lepljive tragove (2)

Pogledajte izvore

+20% ANTIOKSIDATIVNA ZAŠTITA (3)

100% JAČA KOŽNU BARIJERU (2)

Pogledajte izvore

Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

Visokotehnološka zaštita od sunca je kreirana da zaštiti sposobnost samoodbrane nežne kože beba i dece pri izlaganju suncu. Ova tehnologija kombinuje UV filtere, vitamin E koji je prirodno prisutan u koži i ulje koštica kajsije za unos biomimetičkih lipida i pruža trostruku zaštitu: - UV zaštitu širokog spektra, optimizovanu protiv kratkog i dugog UVA - Antioksidativnu zaštitu za očuvanje niskih prirodnih rezervi kože u skvalenu od UV oksidacije i sprečavanje dugotrajnih oštećenja - Očuvanje funkcije prirodne barijere kože

Pogledajte sve sastojke