Photoderm Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+

Mineralna zaštita za bebe pri neizbežnom izlaganju suncu

Fotozaštita za decu

Peaux délicates des bébés Peaux à tendance atopique

SUN BARRIER TEHNOLOGIJA

Za koga?

Bebe

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Prescribed by dermatologists Preporučeno od strane dermatologa

Klinički dokazana efikasnost

+28% ANTIOKSIDATIVNA ZAŠTITA (2)

Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+

SUN BARRIER TEHNOLOGIJA: Visokotehnološka zaštita od sunca prilagođena zaštiti sposobnosti samoodbrane nežne bebine kože pod izlaganjem suncu.

TROSTRUKA ZAŠTITA: širok spektar optimizovan protiv kratkih i dugih UVA zraka - antioksidans - kožna barijera

- Lagana i NEŽNAtekstura.

- Ostavlja prijatan i mekan dodir na koži.

- Jednostavna primena, brza se upija

MULTI REZISTENTNO: Voda, pljuvačkaOd 0+ meseci - Za lice i telo - Nelepljivo - Ne ostavlja masne tragove - Bez mirisa - Veoma dobra podnošljivost kože i očiju - Pogodno za atopičnu kožu

Pogledajte izvore

Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

Photoderm Pediatrics Mineral SPF50+ je rezultat Biodermine ekspertize u biologiji kože koja se koristi da zadovolji specifične potrebe dečije kože.

Napredno istraživanje je razvilo Sun Barrier tehnologiju : naša visokotehnološka zaštita od sunca je bila skrojena da zaštiti sposobnost samoodbrane nežne bebine kože pod izlaganjem suncu.

Ova tehnologija kombinuje UV filtere, vitamin E koji je prirodno prisutan u koži i ulje koštica kajsije za unos biomimetičkih lipida i pruža trostruku zaštitu:

- UV zaštita širokog spektra, optimizovana protiv kratkog i dugog UVA

- Antioksidativna zaštita za očuvanje niskih prirodnih rezervi kože u skvalenu od UV oksidacije i sprečavanje dugotrajnih oštećenja

- Očuvanje funkcije prirodne barijere kože

100% mineralna, dakle fizička zaštita prisutna u Photoderm PEDIATRICS MINERAL SPF50+ povezuje dva mineralna sita kako bi obezbedila veoma visoku zaštitu od sunca, istovremeno omogućavajući glatko nanošenje koje ne ostavlja bele tragove na koži.

Veoma su zaštitne, čiste i bezbedne za dečiju kožu. Oni omogućavaju da naša formula poštuje vodene ekosisteme, ne predstavljajući toksičnost za korale, mikroalge i slatkovodni plankton.

Telo i lice

Nanesite samo na zdravu kožu. Bebe od 0+ meseci.

  • Korak 1 Nanesite ravnomerno i obilno (manja količina proizvoda smanjuje nivo fotozaštite).
  • Korak 2 Nanesite ponovo nakon plivanja ili trenja o tkaninu.
  • Korak 3 Nakon izlaganja suncu, savetujemo korišćenje Atoderm Ulja za tuširanje za higijenu i Atoderm Intenzivnog balzama za negu.

Držite bebe i malu decu dalje od sunca. Ohrabrite decu da nose zaštitnu odeću i koriste proizvod na nepokrivenim mestima. Prekomerno izlaganje suncu može oštetiti zdravlje. Ne zadržavajte se predugo na suncu. Izbegavajte kontakt sa tkaninama.

Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

    Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

  • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

    Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

Kako se razvija od rođenja do odraslog doba, koža beba i dece je posebno delikatna i zaslužuje posebnu negu kada se izlaže suncu. ta nega ima specifične zahteve: da kompenzuju nizak nivo antioksidanata i čuva prirodnu barijeru koja još uvek sazreva.

Posebno pri rođenju, koža beba je nezrela, njihovi unutrašnji resursi ne dozvoljavaju njihovoj koži da se brani od sunca: zato se preporučuje da se ova krhka populacija ne izlaže.

Kada se beba rodi, njeni unutrašnji resursi ne omogućavaju koži da se brani od sunca: zato se preporučuje da se ova nežna bića ne izlažu direktnom suncu. Međutim, kada je neizbežno ili se beba nenamerno izlaže suncu Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+ nudi spoljnu i fizičku zaštitu sa 100% mineralnim filterima u kombinaciji sa SUN BARRIER tehnologijom, bez ometanja fizioloških funkcija razvoja kože bebe.

Ovaj proizvod čuva i štiti krhku bebinu kožu od UV zračenja i oksidativnog stresa izazvanog suncem sa +28% antioksidantne zaštite (In vivo kliničke studije).

Rezultat dokazan kliničkim studijama

80% čini kožu mekom i gipkom (1)

93% ne ostavlja masne i lepljive tragove (1)

Pogledajte izvore

+28% ANTIOKSIDATIVNA ZAŠTITA (2)

Pogledajte izvore

Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

Visokotehnološka zaštita od sunca je kreirana da zaštiti sposobnost samoodbrane nežne kože beba i dece pri izlaganju suncu. Ova tehnologija kombinuje UV filtere, vitamin E koji je prirodno prisutan u koži i ulje koštica kajsije za unos biomimetičkih lipida i pruža trostruku zaštitu: - UV zaštitu širokog spektra, optimizovanu protiv kratkog i dugog UVA - Antioksidativnu zaštitu za očuvanje niskih prirodnih rezervi kože u skvalenu od UV oksidacije i sprečavanje dugotrajnih oštećenja - Očuvanje funkcije prirodne barijere kože

Pogledajte sve sastojke