Pigmentbio C-Concentrate

Visoko efikasan vitamin C za intenzivno uklanjanje tamnih fleka

Serum

Koža sa hiperpigmentacijama Tâches brunes et pigments irréguliers Fleke od sunca, tamne fleke, fotostarenje

LumiReveal™ tehnologija

Za koga?

Odrasli

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav

Dokazana efikasnost

Nakon 1 meseca primene površina tamnih fleka je smanjena za 50% *

 • Smanjuje intenzitet i veličinu postojećih tamnih fleka
 • Sprečava pojavu novih hiperpigmentacija
 • Ujednačava ten i vraća koži blistavost
 • Hidrira 8 sati

  Nekomedogeno - Lagana gel-krem tekstura - Brza apsorpcija
Pogledajte izvore

Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

Inspirisana vodećim tretmanima koje koriste dermatolozi, Laboratorija Bioderma je dizajnirala LumiReveal ™ tehnologiju da pruži opciju svima sa kožnim hiperpigmentacijama bez poznatih neželjenih efekata.
Ova tehnologija efikasno i trajno deluje na 3 biološke faze koje uzrokuju hiperpigmentaciju, istovremeno obezbeđujući dobru toleranciju:
> Zapaljenje: glabridin smanjuje upalu, koja uzrokuje prekomernu proizvodnju melanina;
> Proizvodnja: andrografolid + lizin azelat ograničavaju proizvodnju melanina;
> Eliminacija: Epidermactiv pojačava ćelijsku obnovu uklanjanjem ćelija ispunjenih melaninom.

LumiReveal tehnologija dopunjena je koktelom vitamina koji su neophodni za kožu: vitamini C, E i PP koji štite i ojačavaju kožnu barijeru.

Zahvaljujući visokoj koncentraciji AHA/BHA (glikolne i salicilne kiseline), Pigmentbio C-koncentrat pruža nežnu efikasnost sa efektom pilinga koja ne oštećuje i ne isušuje kožu zahvaljujući svom osmočasovnom delovanju hidratacije.

Face Lice
Neck Vrat

Kao monoterapija, Pigmentbio C-koncentrat se koristi kao lek u trajanju od 1 meseca do 3 meseca.

 • Korak 1 Za prvu upotrebu, čvrsto pritisnite oba palca na poklopcu pakovanja za oslobađanje vitamina C. Uklonite beli poklopac odvrtanjem i proverite da li je pušten sav vitamin C u prahu. Zavrnite čep sa kapaljkom i promućkajte 10 sekundi kako bi se vitamin C pomešao sa ostatkom bočice.
 • Korak 2 Nanesite 5 kapi svako veče na lice i vrat nakon čišćenja sa Pigementbio Kremastim gelom. Može se primeniti samostalno ili pre Pigmentbio Noćne nege uveče.
 • Korak 3 Za održavanje rezultata tokom cele godine, obnavljajte jednomesečni tretman svaka 3 meseca.

Pigmentbio C-koncentrat se takođe može koristiti nakon dermatoloških tretmana, tokom 3 meseca do početka sledećeg dermatološkog tretmana.

 • Korak 1 Za prvu upotrebu, čvrsto pritisnite oba palca na poklopcu pakovanja za oslobađanje vitamina C. Uklonite beli poklopac odvrtanjem i proverite da li je pušten sav vitamin C u prahu. Zavrnite čep sa kapaljkom i promućkajte 10 sekundi kako bi se vitamin C pomešao sa ostatkom bočice.
 • Korak 2 Nanesite 5 kapi svako veče na lice i vrat nakon čišćenja sa Pigementbio Kremastim gelom. Može se primeniti samostalno ili pre Pigmentbio Noćne nege uveče.

Izbegavajte područje oko očiju. Sledite uputstvo za upotrebu. Blag osećaj trnjenja je moguć povezan sa mehanizmom delovanja, koji bi trebao brzo da nestane. Ako se iritacija nastavi, prestanite sa korišćenjem proizvoda i obratite se lekaru ili farmaceutu.

Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

 • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

  Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

 • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

  Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

Bilo zbog sunca (lentigo solaris), starosti (lentigo senilis), trudnoće (melazma), ožiljka (postinflamatorna hiperpigmentacija) ili pucanja kože, tragovi i fleke na našoj koži odražavaju naš život. Uzrok ovih hiperpigmentacija: prekomerna proizvodnja melanina koji potamnjuje kožu i primarno je podstaknut UVB i UVA zracima. Brisanje ovih pigmentnih defekata i vraćanje ujednačenoj, blistavoj teksturi kože zahteva vreme i posvećenost.

Testirano pod dermatološkim nadzorom

Smanjuje tamne fleke

Nakon samo 1 meseca primene površina tamnih fleka je smanjena za 50%  (1)

Vraća tenu izvorni sjaj

Sjaj kože: + 87% (2)

Pogledajte izvore

Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

Melanin je prirodni pigment koji koži daje boju. Nepravilna i povećana produkcija melanina je odgovorna za tamne fleke i neujednačen ten. Ova tehnologija reguliše proizvodnju melanina i optimizuje obnovu ćelija kako bi se eliminisao višak melanina.

Pogledajte sve sastojke