Sébium Serum

1. ekobiološki serum koji deluje na nepravilnosti i znakove starenja

*u Biodermi

Novo

Serum

Koža sklona aknama

Fluidactiv™ patent

Za koga?

Odrasli

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Prescribed by dermatologists Preporučeno od strane dermatologa

Dokazana efikasnost

Dokazana efikasnost nakon 7 dana na akne, fleke, proširene pore i prve znakove starenja

Protiv nepravilnosti: smanjuje akne i proširene pore

Protiv fleka od akni: smanjuje postojeće fleke i sprečava nastanak novih

Efekat uglađivanja: deluje na 1. znakove starenja uglađujući fine linije

Visoka tolerancija

8h hidratacije 

Pogledajte izvore

Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

Vođeni ekobiologijom, istraživački tim Bioderme  je razvio Sébium Serum, 1. ekobiološki serum protiv nesavršenosti i znakova starenja.

Komplementarno dejstvo precizno doziranih aktivnih sastojaka (salicilna kiselina, acetil glukozamin, hijaluronska kiselina) i tehnologija FLUIDACTIV™ deluju odmah na vidljive znakove i osnovne uzroke kože odraslih osoba sklone aknama.

- Protiv nepravilnosti: Salicilna kiselina eksfolira kožu na površini kako bi brzo smanjila akne, dok Fluidactiv tehnologija biološki sprečava oksidaciju sebuma i samim tim pojavu novih nesavršenosti.

- Protiv fleka: Salicilna kiselina deluje na površini i obnavlja kožu, dok acetil glukozamin, biomimetički derivat šećera, prirodno prisutan u koži, biološki podstiče obnavljanje ćelija iznutra.

- Efekat zaglađivanja: Hijaluronska kiselina, biomimetik, hidrira površinu kože, dok acetil glukozamin pojačava unutrašnju sintezu hijaluronske kiseline u koži kako bi se dugotrajno smanjile fine linije.

Face Lice

Nanesite nekoliko kapi ujutro i uveče na lice i vrat nakon čišćenja Sebium proizvodom za higijenu. Koristite samostalno ili pre svakodnevne nege kože, kod prvih znakova fleka.

  • Korak 1 Očistite kožu Sébium H2O micelarnom vodom.
  • Korak 2 Nanesite Sébium Serum na celo lice.
  • Korak 3 Nežno masirajte dok se ne upije.
  • Korak 4 Nanesite Sébium Sensitive.

Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

    Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

  • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

    Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

Koža sklona aknama je često stanje kože koje se javlja u obliku mitesera i belih ili crvenih fleka različitog stepena ozbiljnosti. Acne tarda ili akne za odrasle se definišu kao akne koje se razvijaju ili nastavljaju tokom odraslog doba. Ova pojava je uzrokovana spoljnim faktorima kao što su zagađenje, stres, način života, ali i unutrašnji faktori kao što su fluktuirajući nivoi hormona, ishrana... Akne odraslih imaju zajedničke karakteristike sa tinejdžerima (višak i gušći sebum, začepljenje pora, upala), ali takođe moraju da se nose sa pojavom 1. znakova starenja (bore, fine linije, gubitak sjaja, pigmentne nepravilnosti).

Testirano pod dermatološkim nadzorom

Dokazana efikasnost nakin 7 dana na akne, fleke, proširene pore i fine linije (1)

Pogledajte izvore

Dugoročni rezultati (nakon 28 dana) (2):

-41% nepravilnosti

-15% finih linija

Pogledajte izvore

Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

Promene u fluidnosti sebuma mogu biti odgovorne za pojavu nepravilnosti na koži. Ovaj patentirani kompleks se bori protiv zgušnjavanja sebuma, u cilju da spreči zapušavanje pora i da smanji rizik ponovne pojave nepravilnosti.

Pogledajte sve sastojke