Sensibio AR

Dugotrajna nega protiv crvenila. Trenutno umiruje.

Svakodnevna nega

Osetljiva koža sklona crvenilu

Rosactiv™ patent

Za koga?

Odrasli, Tinejdžeri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Prescribed by dermatologists Preporučeno od strane dermatologa

Dokazana efikasnost

Smanjenje crvenila: 73%.*

 • Sprečava pojavu i smanjuje intenzitet crvenila
 • Umiruje
 • Hidrira
 • Veoma dobra tolerancija - Nekomedogeno - Odlična podloga za šminku - Bez mirisa
  Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Sensibio AR krema prevenira i umanjuje crvenilo: intenzivno privremeno crvenilo, trenutno crvenilo i male vidljive kapilare.
  Ekskluzivni ROSACTIV™ patent, biološkim delovanjem na sve ćelije kože koje su uključene u nastanak crvenila i sprečava ponovno pojavljivanje:
  - Inhibira proizvodnju proteina odgovorna za vazodilataciju i samim tim ponovnu pojavu crvenila
  - Ograničava oslobađanje molekula koji pokreću alergijske reakcije, održavaju i pogoršavaju vazodilataciju.

  S obzirom da je osetljiva koža sklona crvenilu posebno krhka, Sensibio AR krema ublažava osećaj nelagode i osećaja toplote, zahvaljujući aktivnim sastojcima: enoksolon, alantoin i kanola.

  Glicerin i kanola, hidriraju, ojačavaju kožnu barijeru i pružaju prijatan osećaj na koži.

  D.A.F.™ patent povećava prag tolerancije kože.

  Face Lice

  Ujutru i uveče. Svakodnevno

  • Korak 1 Naneti Sensibio AR kremu na čistu kožu
  • Korak 2 Nežno umasirajte do upijanja.

  Nanesite Sensibio AR na čistu kožu. Ovaj proizvod nije lek. U slučaju jakog crvenila, posavetujte se sa vašim lekarom. Prilikom izlaganja suncu, preporučujemo korišćenje fotozaštite kreirane za osetljivu, reaktivnu kožu: Photoderm AR SPF 50+, umirujući fotozaštitini tretman protiv crvenila.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

   Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

  • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

   Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

  Osetljiva kože može biti dodatno i reaktivna koja ima tendenciju da lako crveni. Ovo crvenilo može biti privremeno i pojavljivati se periodično: ovaj fenomen rumenila koji može biti propraćen osećajem nelagode (trnjenje, osećaj toplote...). Ponekad crvenilo može biti i trajno: naziva se eritroza. U nekim slučajevima, mali krvni sudovi se mogu i videti na površini kože: ovo je fenomen kuperoze. Rozacea je inflamatorno oboljenje kože, koje vremenom progredira, i prelazi u hronično crvenilo na nosu, obrazima i ponekada na bradi i čelu.

  Rezultat dokazan kliničkim studijama

  Smanjen intenzitet crvenila
  Smanjeno crvenilo: 73% (1)
  Smanjeni naleti crvenila: -35% (2)

  Umirenje
  Umirena koža: 77% (3)
  Umanjen osećaj zatezanja: -75% (2)
  Umanjen osećaj grubosti kože: -80% (2)

  Hidratacija
  Prijatniji osećaj na koži: 73% (2)

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

  Crvenilo nastaje pre svega zbog dilatacije i slabljenja mikro-sudova kože. Ovaj patentirani kompleks deluje na faktore koji doprinose promenama ovih mikro-sudova.

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost.

  Pogledajte sve sastojke