Sensibio H2O AR

Dermatološka micelarna voda za čišćenje i uklanjanje šminke koja smiruje crvenilo!

Micelarna voda

Osetljiva koža sklona crvenilu

Rosactiv™ patent

Za koga?

Odrasli, Tinejdžeri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Efikasnost dokazana kliničkim studijama.

Odsustvo osećaja zatezanja kod 90% volontera.*

 • Nežno čisti i uklanja šminku sa lica i očiju
 • Smanjuje i prevenira crvenilo
 • Umiruje kožu
 • Visoka tolerancija - Ne ispira se - Neparfemisano
  Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa principima ekobiologije, što je u srcu NAOS pristupa da poštuje ekosistem kože i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Bioderma proizvod poštovanje kože kao ekosistema i očuvanje njenog zdravlja

  Sensibio H2O AR je prva micelarna voda za uklanjanje šminke koja oponaša prirodnu strukturu kože u potpunosti poštujući i najosetljiviju kožu. Sprečava pojavu crvenila biološki regulišući faktor koji izaziva širenje krvnih sudova.

  Sensibio H2O AR je prva i jedina dermatološka micelarna voda koja je savršeno kompatibilna s kožom: njene masne kiseline, sastavni element micela, su slične fosfolipidima u ćelijskim membranama i prirodno pomažu obnavljanje hidrolipidnog sloja kože.

  Ekskluzivni inovativni patent Rosactiv™ direktno utiče na VEGF, jedan od glavnih faktora odgovornih za širenje i slabljenje kapilara koji dovode do crvenila. Ekstrakt Cucumis sativus ima trenutno umirujuće dejstvo.

  Face FACE
  Eyes Oči i očni kapci
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu

  Ujutru i/ili uveče, svakodnevno

  • Korak 1 Nanesite Sensibio H2O na pamučni tupfer.
  • Korak 2 Nežno očistite i/ili skinite šminku sa lica i očiju.
  • Korak 3 Ponavljajte postupak dok tupfer ne ostane čist.
  • Korak 4 Nije potrebno ispirati.
  • Korak 5 Nežno osušite lice tapkajući ga čistim, pamučnim peškirom.

  Ovaj proizvod nije lek.

  Eko dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na životnu sredinu. Većina naših proizvoda napravljena je od 100% reciklažne plastike, a sve naše kutije su 100% reciklažne i prave se od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: molimo vas da iskorišćene proizvode odlažete u odgovarajuće kontejnere za reciklažu.

  Reaktivna koža je često praćena crvenilom, koje može da se javlja povremeno ili je trajno. U nekim slučajevima, na koži se mogu pojaviti i mali kapilari (ovo se naziva kuperoza).

  Rezultat dokazan kliničkim studijama

  Uklanja šminku
  Šminka je potpuno uklonjena kod 80% volontera (1)

  Umiruje
  Koža je umirena kod 75% volontera (2)
  Odsustvo osećaja zatezanja kod 90% volontera (1)

  Pogledajte izvore
  Bioderma proizvod dokazana efikasnost

  Crvenilo nastaje pre svega zbog dilatacije i slabljenja mikro-sudova kože. Ovaj patentirani kompleks deluje na faktore koji doprinose promenama ovih mikro-sudova. Ovaj patent NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijen u našim laboratorijama.

  NAOS Istraživački centar izumeo je micelarnu vodu za čišćenje lica bez ispiranja i za uklanjenje šminke. Micele, čiji sastav je inspirisan kožnim lipidima, su nevidljive mikro-kapljice za čišćenje. Imaju sposobnost za hvataju nečistoće dok čuvaju prirodni zaštitni film kože. Ova tehnologija NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijena u našim laboratorijama.

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost. Ovaj patent NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijen u našim laboratorijama.

  Pogledajte sve sastojke
  Bioderma proizvod saznajte sastojke proizvoda i patente