Sensibio H2O AR

Dermatološka micelarna voda za čišćenje i uklanjanje šminke koja smiruje crvenilo!

Micelarna voda

Osetljiva koža sklona crvenilu

Rosactiv™ patent

Za koga?

Odrasli, Tinejdžeri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Prescribed by dermatologists Preporučeno od strane dermatologa

Efikasnost dokazana kliničkim studijama.

Odsustvo osećaja zatezanja kod 90% volontera.*

 • Nežno čisti i uklanja šminku sa lica i očiju
 • Smanjuje i prevenira crvenilo
 • Umiruje kožu
 • Visoka tolerancija - Ne ispira se - Neparfemisano
  Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Sensibio H2O AR je prva micelarna voda za uklanjanje šminke koja oponaša prirodnu strukturu kože u potpunosti poštujući i najosetljiviju kožu. Sprečava pojavu crvenila biološki regulišući faktor koji izaziva širenje krvnih sudova.

  Sensibio H2O AR je prva i jedina dermatološka micelarna voda koja je savršeno kompatibilna s kožom: njene masne kiseline, sastavni element micela, su slične fosfolipidima u ćelijskim membranama i prirodno pomažu obnavljanje hidrolipidnog sloja kože.

  Ekskluzivni inovativni patent Rosactiv™ direktno utiče na VEGF, jedan od glavnih faktora odgovornih za širenje i slabljenje kapilara koji dovode do crvenila. Ekstrakt Cucumis sativus ima trenutno umirujuće dejstvo.

  Face Lice
  Eyes Oči i očni kapci

  Ujutru i/ili uveče, svakodnevno

  • Korak 1 Nanesite Sensibio H2O na pamučni tupfer.
  • Korak 2 Nežno očistite i/ili skinite šminku sa lica i očiju.
  • Korak 3 Ponavljajte postupak dok tupfer ne ostane čist.
  • Korak 4 Nije potrebno ispirati.
  • Korak 5 Nežno osušite lice tapkajući ga čistim, pamučnim peškirom.

  Ovaj proizvod nije lek.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

   Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

  • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

   Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

  Reaktivna koža je često praćena crvenilom, koje može da se javlja povremeno ili je trajno. U nekim slučajevima, na koži se mogu pojaviti i mali kapilari (ovo se naziva kuperoza).

  Rezultat dokazan kliničkim studijama

  Uklanja šminku
  Šminka je potpuno uklonjena kod 80% volontera (1)

  Umiruje
  Koža je umirena kod 75% volontera (2)
  Odsustvo osećaja zatezanja kod 90% volontera (1)

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

  Crvenilo nastaje pre svega zbog dilatacije i slabljenja mikro-sudova kože. Ovaj patentirani kompleks deluje na faktore koji doprinose promenama ovih mikro-sudova.

  NAOS Istraživački centar izumeo je micelarnu vodu za čišćenje lica bez ispiranja i za uklanjenje šminke. Micele, čiji sastav je inspirisan kožnim lipidima, su nevidljive mikro-kapljice za čišćenje. Imaju sposobnost za hvataju nečistoće dok čuvaju prirodni zaštitni film kože.

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost.

  Pogledajte sve sastojke