Sensibio H2O

Micelarna voda za čišćenje i uklanjanje šminke koja poštuje tanku i osetljivu kožu.

Micelarna voda

Osetljiva koža Normalna koža

Micelarna tehnologija

Za koga?

Odrasli, Tinejdžeri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Nagrađivano

Dokazana efikasnost

99% šminke je uklonjeno.*

SENSIBIO H2O

 • Čisti kožu od nečistoća i čestica zagađenja
 • Uklanja šminku sa lica i očiju
 • Umiruje
 • Smiruje iziritiranu kožu
 • Čuva prirodnu ravnotežu kože
 • Visoka tolerancija - Ne ispira se - Neparfemisano
  Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Sensibio H2O je micelarna voda za čišćenje lica i uklanjanje šminke namenjena osetljivoj koži.

  Micele u sastavu Sensibio H2O, temeljno čiste kožu i uklanjaju šminku, sprečavajući zagađivače da prodru u kožu i pogoršaju njenu osetljivost. Micelarna tehnologija koju je razvila Laboratorija BIODERMA, inspirisana je ćelijskim lipidima koji se nalaze u koži. U savršenoj ravnoteži sa kožom, Sensibio H2O čuva njenu zaštitnu barijeru. Formulisana sa fiziološkim pH od 5.5 Sensibio H2O poštuje biološku ravnotežu kože, što je neophodno za održavanje zdrave kože. Umiruje i sprečava nastanak inflamacija. Sadrži visoko prečišćenu vodu, farmaceutskog stepena čistoće. Takođe, sadrži kompleks 3 biomimetska umirujuća šećera koji sprečavaju inflamatorni proces.
  Pažljiv odabir sastojaka garantuje visoku toleranciju i bezbednost.

  Face Lice
  Eyes Oči i očni kapci

  Ujutru i/ili uveče, svakodnevno

  • Korak 1 Nanesite Sensibio H2O na pamučni tupfer.
  • Korak 2 Nežno očistite i/ili skinite šminku sa lica i očiju.
  • Korak 3 Ponavljajte postupak dok tupfer ne ostane čist.
  • Korak 4 Nije potrebno ispirati.
  • Korak 5 Nežno osušite lice tapkajući ga čistim, pamučnim peškirom.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

   Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

  • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

   Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

  Osetljiva i netolerantna koža nije u mogućnosti da pruži ulogu zaštitne barijere protiv iritanasa. Šminka, uklanjanje šminke, zagađenje, spoljašnji stres su faktori koji slabe kožu iz dana u dan. Osetljiva koža se ispoljava kroz osećaj toplote, nelagode i širenje lokalizovanog crvenila. Često je dehidrirana što dalje dovodi do njenog slabljenja i neprijatnog osećaja zatezanja. Prekomerna osetljivost kože može biti privremena ili trajna.

  Testirano pod dermatološkim nadzorom

  Uklanja šminku
  99% šminke je uklonjeno (1)

  Čisti
  99% čestica zagađenja je očišćeno (2)
  78% teških metala je očišćeno (3)

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

  NAOS Istraživački centar izumeo je micelarnu vodu za čišćenje lica bez ispiranja i za uklanjenje šminke. Micele, čiji sastav je inspirisan kožnim lipidima, su nevidljive mikro-kapljice za čišćenje. Imaju sposobnost za hvataju nečistoće dok čuvaju prirodni zaštitni film kože.

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost.

  Pogledajte sve sastojke