Sensibio Micelarno ulje za umivanje

Ekobiološko ulje sa micelarnom tehnologijom koje čisti i neguje kožu

Novo

Čistač koji se ispira

Osetljiva koža

Micelarna tehnologija

Za koga?

Odrasli, Tinejdžeri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav

Dokazana efikasnost

93% kože je umirena i nahranjena

-Pomaže u uklanjanju uporne šminke, posebno vodootporne šminke za oči i usne

- Čisti nečistoće kože (zagađenje, svakodnevna zaštita od sunca)

- Umiruje kožu

- Hrani kožu

- Čuva prirodni pH kože

Tekstura koja prelazi u mlečnu, bez trenja klizi po koži i pruža udobnost koži. Nema zamućenog vida i ne ostavlja masne tragove.

Testirano pod dermatološkim nadzorom. Odlična kožna i okularna podnošljivost. Nekomedogeno. Bez mirisa.

Pogledajte izvore

Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

Sensibio Micelarno ulje za umivanje kombinuje dejstvo čišćenja i nege kako bi se pružila udobnost koži.

Uljana faza, u kombinaciji sa MICELARNOM TEHNOLOGIJOM dvostrukog dejstva, deluje na uzroke pogoršanja osetljivosti kože pre nego što su posledice vidljive, nežnim čišćenjem nečistoća kože (šminka, zagađenje, zaštita od sunca). Kako ?

-Uljana faza, kada se umasira, efikasno pomaže u uklanjanju vodootporne šminke i nečistoća nakupljenih tokom dana ili noći. Takođe neguje kožu zahvaljujući biomimetičkim sastojcima omega 3-6.

-MICELARNA TEHNOLOGIJA dvostrukog dejstva: prvo obrnute micele se otvaraju i oslobađaju biomimetičku aminokiselinu, u interakciji sa prirodnim mehanizmima kože (stimulacija sinteze lipida) kako bi je nahranila. Kada se doda malo mlake vode, surfaktanti se reorganizuju kako bi uhvatili ulje i nečistoće u novim velikim ispunjenim micelama, stvarajući emulziju. Uljana tekstura se transformiše u mlečnu, olakšavajući njeno uklanjanje prilikom ispiranja i završavajući čišćenje koje već podržava uljna faza. Koža ostaje čista, nahranjena i umirena bez ostatka masnog filma.

Sa respektabilnom formulacijom koja čuva prirodni pH kože, osetljiva koža odlično podnosi Sensibio micelarno ulje za umivanje.

Face Lice
Eyes Oči i očni kapci
Neck Vrat
Lips Usne
Contours des yeux

Ujutru i/ili uveče

  • Korak 1 Počnite tako što ćete ulje staviti na dlan i naneti ga na suvu kožu
  • Korak 2 Nežno umasirajte u kožu kružnim pokretima prstiju
  • Korak 3 Dodajte malo vode kako biste napravili emulziju i završili masažu
  • Korak 4 Isperite temeljno

Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

    Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

  • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

    Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

Osetljiva koža izložena iritansima poput šminke, zagađenja i zaštita od sunca, sklona je začaranom krugu. Ponovljeno izlaganje povećava oksidativni stres i ograničava sposobnost kože da se zaštiti. Što je koža više oslabljena, kožna barijera se više menja i nastaje sve više simptoma inflamacije kao što su svrab, zatezanje i osećaj pregrevanja. Neophodno je obezbediti svakodnevno čišćenje kako bi se prekinuo začarani krug, očuvala funkcija kožne barijere i sprečio proces inflamacije.

UKLANJA ŠMINKU

98% uklanja upornu šminku, posebno vodootpornu šminku za oči i usne (1)

UKLANJA NEČISTOĆE SA KOŽE

99% uklanja nečistoće i svakodnevnu zaštitu od sunca (1)
-92% čestica zagađenja (2)

UMIRUJU KOŽU

95% koža je negovana (3)

Pogledajte izvore

PRIJATAN OSEĆAJ NA KOŽI NAKON 21 DANA

93% koža je negovana (1)

96% prijatan osećaj nakon upotrebe (3)

PRUŽA UMIRAVAJUĆI EFEKAT NAKON 21 DANA

93% koža umirena (1)

85% kožna barijera je osnažena (1)

Pogledajte izvore

Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

NAOS Istraživački centar izumeo je micelarnu vodu za čišćenje lica bez ispiranja i za uklanjenje šminke. Micele, čiji sastav je inspirisan kožnim lipidima, su nevidljive mikro-kapljice za čišćenje. Imaju sposobnost za hvataju nečistoće dok čuvaju prirodni zaštitni film kože.

Pogledajte sve sastojke