Photoderm NUDE Touch MINERAL SPF50+ very light

Mineralna zaštita od sunca sa efektom gole kože.

Fotozaštita za sve

Kombinovana do masna koža Alergija na hemijske filtere

SUN ACTIVE DEFENSE

Za koga?

Odrasli, Tinejdžeri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Nagrađivano

Dokazana efikasnost

8h regulisan sjaj*

 • Garantuje veoma visoku UVA/UVB zaštitu sa 100% mineralnim filterima i zaštitom od vidljive svetlosti zahvaljujući oksidima gvožđa
 • SUN ACTIVE DEFENSE tehnologija: visokotehnološka zaštita od sunca, ojačana protiv UVA zraka
 • Poboljšava kvalitet sebuma i ograničava pojavu novih nesavršenosti zahvaljujući patentiranom Fluidactiv™ patentu u kombinaciji sa salicilnom kiselinom i kapriloil glicinom.
 • Ujednačava i pojačava blistavost tena sa efektom gole kože
 • Obezbeđuje 8H kontrolu ulja, ostavlja suv dodir i praškasti finiš
 • Ultra-lagana i tečna tekstura
 • Jednostavna primena
  Bez mirisa - Odlična baza za šminku - Veoma dobra tolerancija kože i očiju - Nekomedogena - Otporno na vodu, visoku toplotu i vlagu
Pogledajte izvore

Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

Kombinovana do masna koža može da pati od lezija kao što su tamne fleke, crvene fleke ili nepravilnosti. Tokom izlaganja suncu, ovi poremećaji kože se pogoršavaju. Tamne mrlje se pojavljuju još tamnije, pore su vidljivije, a crvene tačke se vraćaju u punom zamahu.

Photoderm NUDE Touch SPF50+ je kreiran za KOMBINANOVANU DO MASNU KOŽU:

1. Štiti od UVB i UVA zraka i vidljive svetlosti sa 100% mineralnim zaštitama od sunca. Štaviše, umesto da preopterećuje kožu filterima, SUN ACTIVE DEFENSE tehnologija jača sposobnost samoodbrane kože od bioloških uticaja UVA. Visokotehnološka zaštita od sunca kombinuje UV filtere i patentiranu biološku zaštitu koja poboljšava sposobnost kože da se odbrani kako bi se održila dugotrajna briga o svom zdravlju na suncu.
2. Tehnologija LIQUID TO POWDER:
- Prilikom nanošenja, isparljivi agensi isparavaju stvarajući izuzetno laganu formulu.
- Svilenkasta aplikacija omogućava da se pigmenti i filteri ravnomerno rasporede po koži za savršeno zaštićen, ujednačen ten.
- Hidratantni agensi prodiru u površinske slojeve kože, stvarajući mesto za delovanje protiv sjaja sa puderastim, mat završnim finišom.

3. Fluidactiv™ patent u kombinaciji sa Capryloyl Glycine reguliše količinu i kvalitet sebuma koji se proizvodi iz dana u dan i na taj način sprečava pojavu nesavršenosti. Da bi savršeno odgovarala kombinaciji potrebama masne kože, salicilna kiselina uglađuje teksturu kože i pojačava blistavost tena.

Face Lice
Neck Vrat
Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu
Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu

Za svakodnevnu upotrebu nakon nanošenja hidratantne nege kože. Takođe dostupan u svetloj i zlatnoj nijansi.

 • Korak 1 DOBRO protresite dok ne čujete zveckanje da biste aktivirali formulu.
 • Korak 2 Koristite nakon nanošenja hidratantne nege kože. Nanesite ravnomerno i obilno na lice i vrat (mala količina proizvoda smanjuje nivo zaštite od sunca).
 • Korak 3 Ponovo nanesite nakon znojenja, plivanja ili sušenja peškirom da biste održali zaštitu.

Izbegavajte kontakt sa tkaninama. Odrasli. Nanesite na zdravu kožu. Prekomerno izlaganje suncu može oštetiti zdravlje čak i uz zaštitu od sunca.

Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

 • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

  Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

 • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

  Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

Ne reaguju svi tipovi kože na isti način na sunčevo zračenje jer svaki pojedinac ima sopstvenu fotosenzitivnost, koju karakteriše njegov/njen fototip. Kombinovanu do masnu kožu karakteriše višak sebuma ili na T-zoni (kombinovana) ili preko celog lica (masna koža) koji može biti praćen malim flekama.

Tested under dermatological and ophtalmological control

Ujednačava ten

Boja kože je ujednačena za 97% korisnika (1)

Daje prirodan sjaj koži za 97% korisnika (1)

Bez fleka kod 89% korisnika (1)Suva i praškast finiš

Dry touch finiš za 91% korisnika (1)

Trenutna efikasnost protiv sjaja za 88% korisnika (1)

Ostavlja kožu mekom za 91% korisnika (1)

Efekat gole kože za 91% korisnika (1)

Pogledajte izvore

Anti-shine

Značajan efekat matiranja tokom 8 h (2)

Ograničava proizvodnju sebuma nakon 21 dana za 85% korisnika (1)Smanjuje nesavršenosti

Posle 21 dana nesavršenosti su smanjene za 71% korisnika(1)

Pomaže u smanjenju tragova kao što su ožiljci od akni nakon 28 dana upotrebe (3)Čuva zdravlje kože

+24% Zaštita imunološke odbrane kože (4)

+26% Zaštita od oksidativnog stresa (4)

Pogledajte izvore

Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

SUN ACTIVE DEFENSE: Visoka tehnologija zaštite od sunca, ojačana protiv UVA zraka. Kombinacija UV filtera i patentirane biološke zaštite koja poboljšava samoodbrambeni kapacitet kože kako bi se održala dugotrajna nega zdravlja prilikom izlaganja suncu.

Promene u fluidnosti sebuma mogu biti odgovorne za pojavu nepravilnosti na koži. Ovaj patentirani kompleks se bori protiv zgušnjavanja sebuma, u cilju da spreči zapušavanje pora i da smanji rizik ponovne pojave nepravilnosti.

Pogledajte sve sastojke