Sébium Global

Nega koja eliminiše bubuljice i mitisere biološkim delovanjem na uzroke i posledice ovih vrsta nepravilnosti.

Svakodnevna nega

Koža sklona aknama

SeboRestore tehnologija

Za koga?

Odrasli, Tinejdžeri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Prescribed by dermatologists Preporučeno od strane dermatologa

Efikasnost dokazana kliničkim studijama

-79% fleka za 3 meseca*

SEBIUM GLOBAL

 • Eliminiše fleke i mitesere
 • Ograničava pojavu oziljaka
 • Hidrira
 • Dobra tolerancija - Nekomedogeno - Može se koristiti kao podloga za šminku
  Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Sébium Global je specijalno formulisan za kožu sklonu aknama sa biološkim dejstvom na uzroke (1) i posledice (2) mnogobrojnih nepravilnosti:
  1) originalna patentirana formulacija sa Bakukiolom i Fluidactiv™ patentom (Seborestore) biološki rebalansira sastav sebuma.
  2) kombinacija pravilno doziranih dermatoloških aktivnih sastojaka-AHA estri,salicilana kiselina i limunska kiselina-čisti pore u ujednačava teksturu kože.
  Enoksolon umiruje kožu i ublažava crvenilo.
  Cink glukonat reguliše sjaj.
  Glicerin hidrira kožu za prijatniji osećaj.

  Face Lice

  Jednom ili dva puta dnevno. Svakodnevno

  • Korak 1 Naneti na kožu prethodno očišćenu Sébium penastim gelom ili Sébium H2O, micelarnom vodom.
  • Korak 2 Nežno umasirajte do upijanja.

  Izbegavajte zonu oka. Ako se simptomi nastave, konsultovati se sa vašim lekarom.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

   Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

  • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

   Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

  Akne su čest problem kože koji se manifestuje u vidu mitesera i inflamacija. Uglavnom se javlja kod adolescenata,ali takođe pogađa i starije.

  Uzroci nastanka akni su različiti: sve počinje zbog povećane sekrecije sebuma što rezultuje pojavu masne i sjajne kože. Koža sklona aknama takođe ima disbalans u sastavu sebuma. Kombinacija ovih faktora vodi do pojave mitesera i inflamacija.

  Svakodnevni život sa aknama nije jednostavan pošto su najviše koncentrisane u predelu lica! Akne takođe imaju snažan psihološki i sociološki uticaj ukoliko nisu tretirane na pravi način,ili ukoliko uopšte nisu tretirane. Zbog toga je od suštinske važnosti ovu patologiju tretirati dugoročno tretmanima kako bismo poboljšali svakodnevni život pacijenata sa aknama.

  Rezultat dokazan kliničkim studijama

  Eliminiše fleke i mitesere
  U kombinaciji sa dermatološkim tretmenom, nakon 84 dana (1):
  -69% mitesera
  -86% fleke

  Samostalna primena, nakon 84 dana (2):
  -65% mitesera
  -79% fleke

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

  Promene u sastavu sebuma mogu biti praćene pojavom nepravilnosti na koži. Ova tehnologija* pomaže obnovu kvaliteta prirodnog sebuma. *SeboRestore tehnologija [Fluidactiv patent - Bakukiol]

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost.

  Pogledajte sve sastojke