Sébium Global Cover

Nega koja prekriva i eliminiše nepravilnosti i sprečava njihovo ponovno javljanje.

Svakodnevna nega

Koža sklona aknama

SeboRestore tehnologija

Za koga?

Odrasli, Tinejdžeri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Dokazana efikasnost

12h prekriva i matira*

 • Obezbeđuje dugotrajno prekrivanje
 • Eliminiše nepravilnosti i mitesere
 • Reguliše sjaj
 • Neutrališe crvenilo
 • Dobra tolerancija - Nekomedogeno
  Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Sébium Global Cover je tonirani proizvod sa visokom moći prekrivanja koji deluje na uzroke nepravilnosti i mitesera. Originalna patentirana kombinacija Bakukiola i Fluidactiv™ patenta (Seborestore tehnologija) biološki rebalansira sastav sebuma i obnavlja prirodnu zaštitnu funkciju kože i sprečava pojavu novih nepravilnosti.
  Sébium Global Cover takođe deluju na postojeće fleke i mitesere:
  -Kombinacijom pravilno doziranih dermatoloških aktivnih sastojaka - AHA estri i salicilna kiselina - čisti pore i ujednačava teksturu.
  -Enoksolon umiruje kožu i redukuje crvenilo
  -Cink glukonat deluje pročišćujuće i reguliše sjaj
  -Glicerin hidrira kožu za prijatniji osećaj

  Tonirana krema sa visokom moći prekrivanja, bogata pigmentima i matirajućim puderima, ujednačava ten. Zeleni pigment neutrališe crvenilo za bolju korekciju.

  Face FACE
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu

  Jednom ili dva puta dnevno. Svakodnevno

  • Korak 1 Naneti na kožu prethodno očišćenu Sébium penastim gelom ili Sébium H2O, micelarnom vodom.
  • Korak 2 Prvo na fleke naneti sloj zelenog korektora, koji se nalazi u poklopcu proizvoda.
  • Korak 3 Zatim nanesite toniranu kremu na celo lice.

  Pošto je tečna formula,dobro zatvoriti poklopac nakon upotrebe. Izbegavati kontakt sa zonom oka. Ako se simptomi nastave, konsultovati se sa vašim lekarom. Nije pogodno za decu mlađu od 10 godina.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  Akne su čest problem kože koji se manifestuje u vidu mitesera i inflamacija. Uglavnom se javlja kod adolescenata, ali takođe pogađa i starije.

  Uzroci nastanka akni su različiti: sve počinje zbog povećane sekrecije sebuma što rezultuje pojavu masne i sjajne kože. Koža sklona aknama takođe ima disbalans u sastavu sebuma. Kombinacija ovih faktora vodi do pojave mitesera i inflamacija.

  Svakodnevni život sa aknama nije jednostavan pošto su najviše koncentrisane u predelu lica! Akne takođe imaju snažan psihološki i sociološki uticaj ukoliko nisu tretirane na pravi način,ili ukoliko uopšte nisu tretirane. Zbog toga je od suštinske važnosti ovu patologiju tretirati dugoročno tretmanima kako bismo poboljšali svakodnevni život pacijenata sa aknama.

  Testirano pod medicinskim nadzorom

  Sastav
  Ujednačenost tena je momentalno poboljšana za 38%(1)
  Ujednačenost tena: 84% (2)

  Matira
  Koža je momentalno matirana (1)

  Crvenilo
  Crvenilo je momentalno ublaženo

  Pogledajte izvore

  Dugoročna efikasnost (1)
  Crvenilo je ublaženo 12h
  Koža je matirana 12h
  Proizvod smanjuje lučenje sebuma za 79% nakon 12 sati

  Dejstvo protiv nepravilnosti nakon 28 dana (3)
  Manje nepravilnosti i mitesera: 77%
  Manje fleka: 82%

  Pogledajte izvore
  Bioderma proizvod dokazana efikasnost

  Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

  Promene u sastavu sebuma mogu biti praćene pojavom nepravilnosti na koži. Ova tehnologija* pomaže obnovu kvaliteta prirodnog sebuma. *SeboRestore tehnologija [Fluidactiv patent - Bakukiol] Ova tehnologija NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijena u našim laboratorijama.

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost. Ovaj patent NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijen u našim laboratorijama.

  Pogledajte sve sastojke