Sébium Night Peel

Nežni hemijski piling koji pruža efekat "nove kože" mešovitoj i masnoj koži sa nepravilnostima

Noćna nega

Kombinovana do masna koža

Fluidactiv™ patent

Za koga?

Odrasli, Tinejdžeri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav

Odobreno od strane potrošača

75% blistavost kože*

 • Uklanja nepravilnosti i tamne fleke
 • Vraća blistavost kože
 • Poboljšava teksturu kože: blagi piling efekat
 • Veoma dobra tolerancija kože - Nekomedogeno
  Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa ekobiloškim principima, koji su u srcu NAOS pristupa da poštuje kožu kao ekosistem i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Sébium Night Peel pruža koži efikasnost nežnog kućnog pilinga za kombinovanu i masnu kožu protiv nepravilnosti:
  -15% glikolna kiseline je odgovorno za efekat pilinga. Ova AHA kiselina se prirodno nalazi u voću i dermatolozi je često koriste u formi pilinga zbog visoke efikasnosti i tolerancije. Ima površinsko keratolotičko delovanje. Smanjuje mrlje i ožiljke, vraćajući koži sjaj i podstiče obnovu kože.
  - Fluidactiv™ patent kompleks biološki reguliše kvalitet sebuma, sprečavajući zapušavanje pora i ograničavanje nastanak mrlja.
  - Pantenol umiruje i obnavlja kožnu barijeru.

  Face Lice

  Uveče

  • Korak 1 Nanositi na čistu i suvu, kožu koja nije iritirana, isključivo uveče u periodu od 4 nedelje
  • Korak 2 Isprati lice ujutru
  • Korak 3 Napravite mesec dana pauze izmedju dva korišćenja.
  • Korak 4 Može se koristiti pre dermatološkog pilinga kao i estetskih procedura, da bi se koža pripremila.

  Nanositi svako veče u trajanju od 4 nedelje, a zatim napraviti pauzu od minimum mesec dana. Preporuka je da se koristi 4 puta godišnje, sa smenom godišnjih doba. Osetljiva koža može da oseti osećaj nelagodnosti ili pojavu blagog crvenila. Ukoliko do ovoga dođe, ne nanosite proizvod svako veče već ređe. Izbegavajte zonu oko oka i usana. Ne izlagati se suncu za vreme upotrebe, u slučaju izlaganja suncu, koristiti visoku zaštitu od sunca.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na okolinu. Većina naših proizvoda je napravljena od 100% reciklirane plastike. Sva naša pakovanja su 100% reciklažna i napravljena od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: Odlažite reciklažni otpad u odgovarajuće kontejnere za tu namenu.

  • Ekobiologija, naš jedinstveni pristup da očuvamo zdravlje naše kože dugoročno

   Verna NAOS viziji, ekobiologija reprodukuje prirodne procese kože kako bi joj pomogla da ojača i prilagodi se svom okruženju. Održava kožu prirodno snažnom, lepom i zdravom, na održiv način.

  • FRANCUSKE NEZAVISNE LABORATORIJE

   Svi naši proizvodi su kreirani u NAOS laboratorijama u srcu Provanse. Proizvedeno u Francuskoj.

  U odraslom dobu žene se podvrgavaju dermatološkim pilinzima sa hemijskim dejstvom koje treba da izvrši eksfolijaciju epidermisa kako bi se smanjile nepravilnosti, brže regenerisale ćelije kože i povratio prirodni sjaj kože

  Međutim, te procedure mogu biti zahtevne i agresivne, naročito prema najosetljivoj koži.

  Za osobe čija koža teško podnosi intenzivne dermatološke tretmane, kao i za žene koje žele kućnu rutinu da pripreme svoju kožu pre same procedure dermatološkog pilinga, proizvodi za kućni piling su idealna opcija.
  Za osobe koje ne podnose dobro intenzive dermatološke tretmane ili koje traže kućnu rutinu kako bi pripremile kožu za dermatološke hemijske pilinge, ovaj "kućni piling" je idealna opcija.

  Testirano pod dermatološkim nadzorom

  Uklanja nepravilnosti i tamne fleke
  -23% nepravilnosti nakon 28 dana (1) (2)
  -10% tamnih fleka nakon 28 dana (3)

  Otkriva blistavost kože
  Koža je blistavija: 75% (1)

  Poboljšava teksturu kože
  Koža je više glatka: 90% (1)
  Efekat ''nove kože'': 80% (1)

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod je formulisan u skladu sa ekobiološkim pristupom NAOS laboratorije i brigom o vama. U srcu ovog proizvoda:

  Promene u fluidnosti sebuma mogu biti odgovorne za pojavu nepravilnosti na koži. Ovaj patentirani kompleks se bori protiv zgušnjavanja sebuma, u cilju da spreči zapušavanje pora i da smanji rizik ponovne pojave nepravilnosti.

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost.

  Pogledajte sve sastojke