pigmentbio - c-concentrate

Otkrijte naš moćni serum obogaćen svežim vitaminom C! 

Bilo zbog sunca (solarni lentigo), starosti (senilni lentigo), trudnoće (melazma), ožiljka (post-inflamatorna hiperpigmentacija), tragovi i fleke na našoj koži utiču na naš život. Uzrok ovih hiperpigmentacija: prekomerna proizvodnja melanina koji potamnjuje našu kožu.

Šta može da ispravi ove nepravilnosti? Koje rešenje može da povrati sjaj i blistavost našem tenu?

Postoje mnogi dermatološki tretmani i dermokozmetičke procedure koji se sprovode pod medicinskim nadzorom. Međutim, nisu svi tretmani pogodni za sve tipove kože i često mogu dovesti do reakcija u vidu fleka i tragova.

 

Rešenje za tamne fleke?

Bioderma je kreirala Pigmentbio C-koncentrat, veoma bezbedni tretman sa vitaminom C*  za intenzivnu korekciju pigmentacije.

Korišćenje ovog koncentrata u fazi remisije nakon dermatoloških tretmana ili samostalno, smanjiće pojavu vaših tamnih fleka i postaraće se za blistaviji i zdraviji izgled kože. Uživajte u njegovoj ultra-bezbednoj formuli, koja je obogaćena sa 2% svežeg i veoma stabilnog vitamina C*, glikolne i salicilne kiseline!

 

*Askorbil glukozid

  • Dr Michèle Sayag, allergologist

    Dr Michèle Sayag, Allergist and Medical Strategy Director - BIODERMA.

    Da bi se sprečio rizik od ponovnog javljanja fleka nakon lokalnih dermatoloških tretmana hiperpigmentacije, toplo se preporučuje kozmetički tretman za tamne fleke koji se koristi u fazi remisije.

    Dr Michèle Sayag, Allergist and Medical Strategy Director - BIODERMA.

Kao tretman u toku remisije ili monoterapija, Pigmentbio pruža inovacije pružajući tretman hiperpigmentacije koji je efikasan i sa visokom tolerancijom. Negujte svoju kožu hiperpigmentacijama tokom cele godine, od higijene do nege, smanjujući neusklađenost tena i ostavljajući ga u sjajnom i zdravom stanju.

Ujutru

pigmentbio daily care

Pigmentbio

Daily care SPF50+

Svakodnevna nega koja pruža koži sjaj. Štiti kožu zahvaljujući veoma visokoj zaštiti. Vraća blistavost vašem tenu. 

Uveče

pigmentbio c-concentrate

Pigmentbio

C-Concentrate

Serum koji smanjuje intezitet pigmentacija. Pomaže u smanjenju pojave fleka zahvaljujući efektu pilinga.

Locirajte maloprodajno mesto

Kupite

Pogledajte sve naše ponude i proizvode dostupne u našim partnerskim apotekama sa online prodajom.