Hydrabio Brume

Umirujuća osvežavajuća voda, za precizno nanošenje, umiruje i najosetljiviju kožu.

Svakodnevna nega

Dehidrirana osetljiva koža

D.A.F. Patent

Za koga?

Za celu porodicu (izuzev prevremeno rođene dece)

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Easy to use Lako za upotrebu

Dokazana efikasnost

Osvežavajući efekat: 95% .*

 • Olakšava osećaje peckanja,svraba
 • Odmah osvežava
 • Veoma dobra podnošljivost - Nekomedogeno - Bez mirisa
  Pogledajte izvore

  Svi BIODERMA proizvodi su formulisani u skladu sa principima ekobiologije, što je u srcu NAOS pristupa da poštuje ekosistem kože i čuva njeno zdravlje, dugoročno.

  Bioderma proizvod poštovanje kože kao ekosistema i očuvanje njenog zdravlja

  Zahvaljujući savršenom balansu mineralnih soli i elemenata u tragovima, Hidrabio Brume u potpunosti poštuje biologiju kože i njene fiziološke karakteristike i čini ga idealnim saveznikom osetljive i dehidrirane kože u borbi protiv različitih iritacija (nakon dermatoloških procedura, posle brijanja, depilacije/epilacije, za opekotina od sunca itd.) i osećaja nelagodnosti. Njegov jedinstveni sastav sa patentiranim prirodnim kompleksom D.A.F™ (Dermatološki unapređena formulacija) pomaže u povećanju tolerancije kože.
  Umirujući aktivni sastojci (manitol, cink) brzo i dugoročno umiruju kožu. Koža je oslobođena osećaja nelagodnosti i blistava.

  Body Telo
  Face Lice
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu
  Bioderma proizvod uputstvo za upotrebu

  Koristiti po potrebi.

  • Korak 1 Naprskajte na kožu.
  • Korak 2 Ostavite na koži da se prirodno osuši.

  Ne nanositi na oštećenu kožu i vlažne lezije. Upozorenje. Boca pod pritiskom: može se rasprsnuti ako se zagreje. Držati dalje od toplote, varnica, otvorenog plamena i ostalih izvora toplote. Ne bušiti ili paliti, čak i nakon korišćenja. Zaštiti od sunčeve svetlosti. Ne izlagati temperaturama iznad 50°C. Držati dalje od domašaja dece. Ne udisati. U slučaju nesreće ili osećaja nelagodnosti, odmah se konsultovati sa lekarom.

  Eko dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo minimizirali uticaj na životnu sredinu. Većina naših proizvoda napravljena je od 100% reciklažne plastike, a sve naše kutije su 100% reciklažne i prave se od papira iz održivih šuma. Saveti za sortiranje: molimo vas da iskorišćene proizvode odlažete u odgovarajuće kontejnere za reciklažu.

  Svakodnevno koža lica gubi vodu i ovaj gubitak vode brine muškarce i žene širom sveta, bez obzira na godine i tip kože. Koža je pametan i dinamičan ekosistem koji je u stalnoj interakciji sa svojim okruženjem. U normalnim okolnostima, koža se može prirodnim putem rehidrirati ali određeni spoljašnji faktori poput zagađenja, UV zračenja, pušenja, alkohola, umora, stresa i klimatskih promena, povećavaju gubitak vode menjajući prirodne mehanizme u koži. Koža više nije u mogućnosti da održi svoj prirodni mehanizam hidratacije i postaje dehidrirana. Epidermis je oštećen, formiraju se mikro bore i javlja se zatezanje. Shodno tome, ten gubi prirodnu boju i postaje beživotan.

  Testirano pod dermatološkim nadzorom

  Umiruje
  Osećaj prijatnosti: 70%*
  Smanjnje nelagodnosti: 75%*

  Osvežava
  Osvežavajući efekat: 95%*

  Pogledajte izvore

  Hidrira
  Produžena hidratacija: 75% *

  Pogledajte izvore
  Bioderma proizvod dokazana efikasnost

  Spoljašnji stres može učiniti kožu reaktivnom i osetljivom. Ovaj patentirani kompleks podiže prag tolerancije kože - bez obzira na tip kože - kako bi ojačao njenu otpornost. Ovaj patent NAOS Istraživačkog centra je dizajniran u Eks-en-Provansu i razvijen u našim laboratorijama.

  Pogledajte sve sastojke
  Bioderma proizvod saznajte sastojke proizvoda i patente