Bioderma Srbija | Akne su izlečive!

Allez au contenu Allez à la navigation

20 Maj 2019

Akne su izlečive!

U saradnji sa dermatološkom ordinacijom Dermanova Bioderma je tokom aprila organizovala nagradni konkurs u kome je izabrala tri osobe kojima je obezbeđen dermatološki nadzor i lečenje akni u trajanju od tri meseca.

 

Inspirisana zdravom kožom, Bioderma je uvek u službi edukacije o pravilnom tretiranju kože. Znajući koliko borba protiv akni može da bude uporna i teška, Bioderma je organizovala konkurs kako bi tri kandidata nagradila i pomogla im da pobede akne.

Nagrađeni kandidati su:

  • Jelena Dobrijević
  • Lazar Nikolić
  • Dragana Lazović

 

U dermatološkoj ordinaciji Dermanova, kod dr Tamare Maravić i dr Dragane Kablar oni su dobili priliku da dugoročno reše problem akni i nauče kako da održavaju postignute rezultate. Tokom perioda od tri meseca njima će pored pregleda lekara biti urađeni i specijalni dermatološki tretmani, a obezbeđeni su im i Bioderma proizvodi.

Jedan od nagrađenih kandidata, Lazar, prenosi svoje utiske nakon dve posete ordinaciji Dermanova: "Primećujem blagi napredak i mislim da će se stanje na budućim tretmanima sve više popravljati. Najviše mi prija Bioderma Penasti gel za umivanje i Sebium Global krema za negu kože".